[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
紅橋市中心不如好似良田咁雙向分段做埋算
694S都係, 回程過海前冇分段

刀手出沒

香蕉全時段減,久巴斬埋夜晚臨收車時段
放棄屯門醫院把啦
冇對面站之餘又遠過輕鐵
跟本冇人會用

或者學你講西鐵站之後行青麟路
醫院、青松觀先上屯公
590 590A 96全滅,171如果獨營晨早變25-30
第一 我冇屈人PR 係你自己覺得你唔俾人屈做PR

第二 我係唔鍾意你哋嘅討論方式 剩係得二元對立 嘈嚟嘈去都係嗰啲論點

第三 遲咗成年就唔算流料 我九講一句話巴士公司之後會點樣點樣改線 然後巴士公司10年之後用我建議改線 咁又得唔得?
算好好啦,無cut到變904

如果係久獨做,應該留到有15-20既(參考108)

至於香蕉...參考608/971,就真係20-30啦
50式(或稱271式)兜尖沙咀係咪好撚柒鳩辛苦佢
測試咗就嚟十年
但除咗加多一大堆無謂嘢之外完全冇進展
一陣又多條線俾人嘈quota
41斬線講左過廿年先斬得成架你知道冇?
其實啲計劃拖1年先浮到上水好平常架咋
你話我既討論方式淨係得二元對立, 咁事實還事實丫嘛
我冇理由將事實模糊化架嘛係咪?
事實黑就係黑白就係白架嘛
961要延長就逐班計quota, 50 加時就唔洗理quota嘛
Fact黎架嘛冇灰色地帶架嘛係咪?

咁樣講你會唔會好過啲
良田建同藍地洪水橋都好撐雙向分段落紅橋市中心
以前返學大把人搭熱狗58m半價$3.0華都落車
如果推住架輪椅又未必冇人用嘅
其實良田去屯門醫院都唔少人麒麟落車行過去
點解淨係得負皮冇人反駁我架?
唔通大家都知係事實但係又駁唔到淨係好嬲好嬲?
唔好嬲啦大家?
少人坐就要減
做好102 118呢啲搖錢樹仲好
quota咪又係名存實亡
280X話開就開
796P話(半)全日就全日
古生衝出嚟話仲仲未減到半個鐘一班可惜
對厹城都好撚柒鳩辛苦
乜線都塞晒係麽地道
只會出現響要擋你既時候
會唔會啲車過比671 40分班真係好趕客 20-30分班咪算
反方向45添

同地鐵疊住,日常車況又唔順
夜晚仲要無客,兩巴自己投降
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞