[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

連登巴膠專區

連登巴膠專區三毛名單:
• R730(歿)
• 56185@258D - #271600
• 秋本_五十鈴 - #54058
• N700S - #57827
• 黃景樂(歿)- #230530
• 南韓金仔- #361247
• 日本膠流生(引戰撚/鳩巴PR)- #277659
• 青山炒蕃茄(歿)-#504550

宜:Block7、無視
忌:回覆、爭論

請勿與三毛談話
違者可被記名示眾

持續關注載客量路線名單:

1.城巴20A
2.新巴797
3.城巴78X
4.九巴277A
5.城巴50
6.城巴55
7.九巴272X
8.新巴798P
9.新巴798X
10.城巴950
11.城巴955
12.九巴69

永遠懷念
九巴202(14.8.2022卒)

嚴選膠talk語錄:

等我試下玩延續主題先
三個post,推呢個?
唔會推日膠個個
Kenny 嗰個都唔會推唔想又罵戰
LM
推邊個都冇分別
係咪同連尼住講要立條屎安法bam鳩所有對屎水不利既意見?
嗰兩個post各自俾兩間公司打手/fans用,呢度就俾普通會員算
https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=2165316&extra=page%3D1&mobile=2

E43拉上皇后山>冇位
B7 7:15香園圍開到上水後就擺架車上皇后山曬太陽>又會忽然間有位既
見大家話推呢個post就lm先
留名依邊, 咪撚再re 班友
屌你狗巴次次都係AVBWU用唔撚到e度嘟
扌隹
立條屎安法bam鳩所有對屎水不利既人直接啲喎
秋生咁貼心提完人full block咗佢都可以見到佢個post
然後衝出嚟搶開po jm9

周二(14日)在南區交通及運輸事務委員會討論計劃,由於區議會只餘下的三名議員,故觸及的路線不多,惟他們皆反對城巴第260號線(赤柱村至中環)往中環方向,改經堅拿道天橋橋底並在堅拿道西停站方案。南區區議會副主席司馬文稱收到很多居民反對,憂車程延長。他又不滿署方稱繁忙時段堅拿道天橋面比橋底交通更加擠塞,反駁指自己經常騎電單車駛經該路段,因橋底有交通燈,故在橋上行駛更加快捷,質疑署方缺乏事實根據。

新巴城巴策劃及車務編排經理黃漢中表示,規劃路線前有參考行車數據,指繁忙時間經橋底的行車時間與橋面相約,甚至快一兩分鐘。至於非繁忙時間經橋底則比橋面慢最多三分鐘,認為加停堅拿道西可行

明明繁時行橋底仲快(有司機行緊),唔知以為橋面冇燈啲區棍真係
因為有站就一定要落橋
無站就可以落或唔落
79X/79P
羅庭德提議,新線第79P號線前往西九龍站前,可先到尖沙咀一帶。運輸署高級運輸主任陳浩怡回應指,會留意新線客量再檢視,城巴盧仲勤則指,留意到第79號線系列客量有上升趨勢,故新增第79P號線以服務未涵蓋的油麻地、佐敦一帶,並樂意研究可否再拓至尖沙咀。
pish呢個
唔好推日膠就得
利申繼續下潛睇PR做野
260停橋底=馬鞍山線經亞公角
時間差喎多架咋
言行一致啲喇各位
最大既PR話人PR
留名
話說原來呢部野行Linux
加尾班未?
呢個係正版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞