[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
向北延伸可唔可行?
我覺得「落馬洲總站」應該係指「新田PTI」,B1嗰個叫做「落馬洲站總站」
咁應118P改柴灣道直來回東廊,110拉去阿公岩杏花邨及柴專至柴東。
紫燈已經換哂做正常黃燈,你顧好狗巴啲靈堂白光管先
用絆石角黎講?咁綠屌27ab,272a做緊幾密?

如果咁係你講既駁腳需求低,咁做市區車客量係咪又可以參考埋絆石角

bravo中全套,
臨入伙果陣比綠屌強姦生仔,經馬市出大學站,開3分鐘一部車

bravo食唔到最大舊肉果陣就會開始話要做埋其他區

例如54區直達十四鄉
咁我寧願99星期一至六非繁兜十四鄉。X89D改名P89D縮去烏站,九龍灣個條連292P改烏溪沙站逆走至耀沙街十四鄉,292P改經四順外街協和街物華街裕民坊總站康寧道觀塘道逆走至牛頭角站循環返回科大北十四鄉,九龍灣個條就鄭植之後行清水灣道影業路原德寶順將藍至原線。292P改名92A,並轉平日0630-0800,及
1725-1840。
倒頭位嗰批連椅背都斜咗
大家都63座,V同L比就L好坐
但61座V一定好坐過63座L
應272A拉去大埔墟站及廣福,272K轉星期一至六繁時單向。
紅頂唔入得禁區
同埋紅頂係合法做包車
我淨係知而家架807K已經成日唔夠載
咁我真係勸綠屌顧掂而家堆線先
海栢總站間唔中就會見到得26有車
印像中之前有新聞話龍運會試下一代八達通信用卡二合一嘅機? 定係我記錯?
事實係272A同屌巴繁忙時間唔夠載
74P/900都好客
然後non peak就全部載空
272x呢條垃圾就唔提都罷
絆石角出旺角272A轉火車仲快
呢度有冇人考過九巴/城巴車長?
可唔可以分享下成個流程
要操幾多日full day 先可以開始做生意?
同埋操練期間有冇人工?
B8 is ready
十四鄉最陰功既地方係久巴已經有半支旗係泥涌
40E包城隧
87E油尖旺
x89d九灣觀碼

條條jb都同啲旗疊住少少,即係出村又咩站都唔使停

仲有出市區果啲弱智行法
1)尖沙咀果條280x複製線,大佬條280x本身都比人話做既範圍細到無倫,唔開過海線所以留個頭站比人轉隧巴?

咁不如直接啲講明過海請搭0066啦

2)唔放x89d入村,但又劃一條海皮九灣,內街呢?
久巴中都話靠轉乘,bravo中又就仆街,站又停唔到多個,
內街去唔到磨1-3年先開條c(但逆走)

3)條荃灣+長沙灣線
久巴中嫌條線慢,bravo中嫌條線重覆,唔通話搶30x/238x咩

凱婷搞路線規劃果班廢物仲未比申訴專員搞真心好命
有車既話同去朗豪坊個邊272X未必輸既
白石角兩萬人
早繁條272a 0700-0800開緊6班車,小巴就一個鐘17班(大約等如多2班巴士)
講緊駁腳同去沙田夾埋一個鐘都係8班巴士
十四鄉一下叫人開廿班車喎⋯都係多白石角一萬人咋喎⋯

白石角off peak死城就梗架啦
但繁時線唔係載空架嘛?
所以我咪問條友真心覺得on top of果12班村巴,啲人真係全部只去沙田馬鞍山?
雖然屎水新式美學令人不敢恭維
但唯獨鴨仔改完我覺得好過之前
我好懷疑條鐵對十四鄉有幾大吸引力
一黎屯馬線又唔係好似東鐵咁少站,觀感已經差一截
然後個公路入口=條鐵個頭站
即係我去到個鐵路站既時候坐市區車已經上跑道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞