[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
你知道得太多
人地而家要走返去Kenny個post避你了
佢鍾意啦
認真討論就係打手
佢咪去返屎水誇誇群同Kenny之流圍爐囉
開1745仲好 1705邊個搭到
日膠嗰個係正式po,但標題連「巴膠」都無點搵?
Kenny 嗰個係搶住開
呢個係樓主(即係我) 玩連登新功能試下開的,之後大家就跟咗呢個po
成日都貼住壞機嘅紙 係咪真係咁易壞 雖然九成九人都係用八仔
搭6蚊或以上嘅車
之後過幾日喺八達通app攞
Block左又要好嬲好嬲咁unblock再比負皮丫嘛
正常討論就話人煩,定係攞唔到話語權就將到切反對意見打成煩同影響討論呀?
而政府亦非常注重專營巴士服務的穩定性,故已要求九巴加強招聘和挽留巴士車長的工作;九巴已於2021年8月發放了2,000港元的一次性特惠金,並在2022年6月1日起為巴士車長加薪3.5%。

原文網址:新巴過去3年事故率「領先」全行 九巴脫班率最高 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230316/mobile/bkn-20230316105510431-0316_00822_001.html

都話左2020同2021無加我人工
所以咪有盈餘
最好790/796p一齊改去廣東道九龍站轉全日,
796P改名796D,星期一至六下繁轉順循環將南,九龍站後原線至康城,再兜百勝角將工將藍至原線,其餘時間縮至將廣/將軍澳站。
事實就係呢三幅被
係有人一我講事實一係就我睇唔到我唔知道一係就叉開話題咋嘛
九巴脫班率已經最高
新區 TD唔比九巴食曬係是正路

但TD專派屎比屎水變相益九巴
296D取消加車落296C拆做296B+13D。13D改跟296C海盈至觀市再返回原線,再1A/13D交換行亞階老街,界限街及太子道西,13P旺角後改跟212至海達。296B跟796B改線前九龍走線,尚德開改經海旁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞