[2023 #19] 連登巴膠怒屌屎水A線瘋狂加價50%專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
所以唔好話人二元對立啦
成日咪就係呢啲三幅被

B9 25 29 69係寶?
B5 B7 B8 933 986 989係屎?

251C呢啲純社會責任線又唔提唔知唔講啦
好似上面咁
明明巴打po新聞講脫班同請人
下個reply都可以跳去話凱婷派垃圾俾屎水
根本大把人就係鍾意講呢啲
鳩巴啲報站真係好嘈
張櫈又硬
坐得勁唔舒服
佩服九龍新界人點樣可以坐得咁輕鬆
為駁而駁
今日有部ATE跑屯公

冇追post,點解秋畜叫 Kenny 嘅?
下一站係紅隧轉車站
轉佢老味呀
除咗ethos櫈之外有乜鳩分別城新啲E500好坐喲咩
我係唔鍾意厹係唔係都改個轉車站個名
好L煩
仲要未計改完名無新增BBI
而原本BBI唔計N線既話得南行減得$3.5
屎水起碼張櫈唔硬先
同埋唔會個個站都請緊握扶手
正常情況下得68A L廠派車先可以造就到ATE/舊車行屯公
薄L好坐過堆垃圾V好撚柒鳩多喎

新城啲E500用黃光又柔和啲好訓啲
E500 前, 一定係厹好啲, 由毛毛櫈/無頭枕到番新用cheap 皮, 屎水都係差.
E500 開始計, 大家都闊位黃燈, 當打和, 厹張櫈靚啲, 屎水有曲梯,
但有批厹換咗堆好似LED 燈又白又光, 個燈罩又好透明就出事
後期有堆AVBE 換咗厚V櫈我都覺得唔係咁好.
就退前既E500, 厹既上面粉紅色既位黑哂, 地下"痴立立", 又有臭味, 真係唔掂.
屎水就最多地下有泥

到啪啪就出事, 係幾擔心行14 15年後會點.
薄L 係衰之中最好既, 坐多4個成車陪迫真係唔知想點, 明明啲人SIZE 越黎越大
B8 下面5個位則埋一邊都唔知想點.
張 ethos 好似箭豬咁, 點頂前面
燈光真係駁唔到有啲55xx仲用淺紫燈正到
起飛
530/630/700/730

落地
1650/1720/1750/1820

其他時間請繼續支持A11轉乘計劃
咁城巴果堆81xx啲燈紫到可以攞張一千蚊紙出嚟照都得㖭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞