[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你都識講求撚其放都贏 仲點係鬥智鬥力 leader係無腦放都贏
始終先後手由吞星發板,多數時間吞星頭2turn pass再睇情況,你都講得岩跳費leech或者石頭女就解決問題
放destroyer 俾佢copy
leader就係無腦放先輸大,初初以為無腦copy就贏,再有好多得意/細力deck走出嚟
一個WAVE 之後吞星放係人地最多卡個位
次次都係比人咁搞
贏兩區基本上放leader已經贏硬,除左ongoing destroyer taskmaster 唔會copy,基本上擺咩都會贏 仲唔係冇腦 以前仲有leader odin copy 兩次
體驗仲差過依家 Shuri galactus
一見對面wave 唔理3721 放左aero 先
個server係唔係死死地
啱啱對面wave 之後leader, 咁old school 我呆左
我其實都有繼續用leader 而家算幾surprise 下
後手康腦應該好得意

仲snap我
oh 咁樣
咁贏唔贏到?
btw 之前都有d 19 web任做
而家冇左
inbox會送野
而家冇左
上季囉 ok 既都去到7,80
不過有Shuri 之後無再用佢
始終一副要左計右計 一副無腦出

咪好多野講嘅
輸左做咩粒聲唔出

冇飛機冇狗一樣可以贏

season pass lv7抽到
好過pixel
我都覺得佢每個月出三個new location 會唔會多得濟
遲啲會唔會連每個season 都少啲卡
pool 3果個位要加下速拎卡就真
愈黎愈多降pool 儲齊pool 3要既時間就相對延長左
最憎依d人,又要串人,輸就唔出聲
想問吓21號個steampunk 卡活動,會唔會影響抽pool3 卡機率(4箱一卡) 從而減慢完成pool3進度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞