[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
睇左, 我都係成日aero 拉人地shuri 之後果隻出去armor外炸
不過都要齊aero 同尚氣係手先有計傾
睇餸食飯 冇必贏
輸都係輸1分 , 佢賺到2分係佢自信+夠好運
輸8分係你個名
shuri我都ok 最on9係thanos 我試過連續4 5場唔同人都係玩thanos
佢啲small patch太慢 啲OP meta可以橫行一個月以上
扭蛋狗+thanos, diu
同遊戲王一樣, 引人課金買卡賺夠先改
Thanos最冇解係張leech
睇下官方幾時郁手
我估下星期二前會有平衡patch
原來我早兩日齊咗P3 最尾一張係deadpool 我成日以為下面依張係P3
不過一諗到有機會中依張廢P4就驚

tier list永遠會有第一名
Thanos deck對比起 之前zabu,銀衝,leader 已經係碎料
幾多CL齊
中左場thanos, 出狗洗左2粒石頭太興奮snap左,點知最後果隻出kang, 洗牌後係leech /狗 / thanos
隻狗彈左隻kang出黎, 之後轉出黎既野會唔同左
除非貢品同跳出黎既野都冇kang, 咁出黎既野就係固定
我自己玩kang有時都陰死自己
33XX 算遲 仲要之前中親嘅P4都降曬做P3
新手玩到667 抽黎抽去得啲廢卡...用到既得zola 同wave 睇過其他人啲deck全部都要shehulk death 嗰啲.. shop又只係開垃圾 玩到灰

連電人都冇
玩Good card
體質好 又有d control既牌

冰人+毒蠍
黑子
齊爾蒙格
max
蜥蝪人
白皇后
磁力王
恐龍
Aero
卡耐基

唔係叫你帶哂砌做一套牌, 而係呢d散牌係d cp值高既牌, 可以入牌組度用
我明呀但上網睇snapzone/ yt啲人砌既deck 必要既卡都冇

依家唯有攞啲pool2-3頭既卡打住先 等token shop出靚野
咁你係pool3頭, 係要忍下
你d對手都係咁上下
600幾有排啦
我遲左兩個月玩, 而家先2xxx, 一樣好多key card 都未有
呢隻game 都係睇運多, 唔駛咁執著d key 卡, 有排都唔齊
我都以為係
但頭先嗰幾場打新既對面都有 kang aero electro 俾人屈到不要不要
electro 配kang
終於儲夠錢買thanos
if you can’t beat them join them
d 配對亂配,on9㗎, 對新手極唔友善
我千幾CL果時打D 人都齊晒貴卡
明明得60幾級 打D 人又用緊當季上無限嘅卡背
我RK68, 10場有6 7場都對無限玩家 心諗我輸到仆街MMR應該好低先係
你想打魚, 拎阿嘉莎出黎掛機洗低個隱分咪得
睇下D YOUTUBE成日對埋D智障對手, 都係洗低個分
排位d獎都未拎洗落去咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞