[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
冇double 嘅side effect都係得啖笑
要4張先令到佢變7攻
而家環境,除左愛國者,thanos
有幾可會塞晒成個區
仲要講緊rs係5 cost
同埋zero可以幫佢
搭隻Wave/電光人又變返R4可以出
Season頭係咁 個個都想穩定上分
Shuri又唔難打
但係玩thanos 唔悶
珍, Thanos打Thanos真係唔悶
冇固定套路
你屈人leech當然唔悶了,

難委我地想玩下其他deck就俾你地變白痴,

俾d生路行下得唔得?
你問bb
Leech呢張卡宜家真係一個問題黎
都唔知佢地點平衡呢張野個地位
如果Leech完全廢左, 又會比negative體系果d deck屈機
只係鎖到一turn技?
完全合理
DLLM 唔係吞星就SHURI...
苜腦都可以NERF到廢
其他OP卡都解唔得
扭蛋打扭蛋
首腦套套deck都相容到
leech唔係
你冇跳turn既情況下出Leech 尾turn好易追唔贏人
吞星又係痴線……
你高攻佢就尚氣,仲要永遠佢後攻,你永遠無得尚氣佢
惟一又係只可用aero
講緊好玩 係抽蛋唔係leech 如果冇leech/ leech nerf 都係好好玩,飛機nerf 就會唔好玩
對Dracula 的話,以前乜卡都無既時候會落maximus 有時都幾有用
吞星要打幾多場先有一場冇比人AERO
同埋吞到有幾何對面會同你鬥落去
仲未計自己要手順跳到費吞星
你拉番長黎, 其實玩吞星果個受氣多過賺分
你覺得咁易贏既你買吞星黎玩下就知
出左artgerm 隱形女
懷念當時leader多啲,鬥智鬥力又百花齊放既時代,最記得有場贏緊2區,求撚其出leader 都贏,點知對手放beast去我最大力果區搞到輸
唔想再見到LEADER同雙GG人
家陣有埋modok負責清場,本身又高攻,配埋shehulk仲可以skip T5 尾round出2隻,定過用shuri
其實aero對吞星係咩時候出?因為我次次見對家 電八吞,我手上有aero都無用
學賭俠話齋,你想過足癮輸,定係悶悶地贏
電八吞係天糊黎 佢出到 吞到 咪比佢贏一兩分
如果佢吞果路拎左先手 你有尚氣, 你都有機會贏
或者佢吞星果Turn leech佢 都係可以反勝
而家一上十整數獎5LV好C服
我經驗係shuri 定啲 因為成副deck 只係等一張
Shuri 一樣可以skip t5 t6打2張20 輸哭出黎
Discard deck 講運之餘要等既又唔止一張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞