[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我想問齊POOL2,3正式開始大約課4千左右可唔可以整到九成DECK
《漫威:瞬戰超能》好友單挑模式編號:62926
Leech搞到 Deathwave, sera control, discard, 吞星, negative 都冇啖好食
真係要改改佢
所以剩番thanos 同 shuri 比較穩, 好悶, 試吓其他deck 一俾人leech 就
多啲新人就嚟玩都好
Shuri都叫做有啲all in or nothing feel,雖然成本比恐龍南瓜人低,但Leech同之前Leader咁真係搞到冇晒癮
aero都應該要nerf下 無counter
改到剩係move 頭一張 就差唔多
想問leader neft前後有咩唔同咗
6/3全copy>
6/2全copy>
6/7淨copy右邊嗰區
淨係右邊區唔怪得依家咁少見人用
覺得收人有卡ac比較好
隻game休閒向,唔使追進度
不過你想追,4000 買人ac應該仲好
https://youtu.be/QuzRrbmd_Ww

套deck打thanos幾勁咁 但成條片都淨係得thanos 我諗打其他meta deck應該唔多掂
之前全copy好懷念
屈到傻 人地搞咁多野, 一野copy 仲要加埋自己有攻
計空格位置一張卡反低
Thanks Shuri 一日未nerf
Aero 都唔會nerf 住架啦
況且佢都叫做nerf 過黎
Nerf 完再nerf 得leader 呢種
Thanks
Thanks thanos
copy埋人地揭示後既牌再揭示一次最on9
又黎 卡CL浪費自己時間 儲卡game
要人成季都原地踏步冇新卡冇新鮮感
唔只啦零費冇成本鳩轉大怪又有得移走,呢樣都好on9
單卡 AERO 係勁但Nerf 完都算fair
Thanos D 石仔 + jawlock / 飛機 就變得好唔Fair 先係問題。

Thanos 套DECK 平身都存在, 但個時無咁多人有POOL5 CARD, 少人用所以無人提,呢家太多人用變左META 就好反感,重要Buff Thanos

反而舊 Leader 就係剋呢家既 Shuri Deck / 個時既destory
但個時因為 Leader 反而有 Discard / Negative / Move / Ongoing 個堆Deck 可以玩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞