[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你似係未有任何頭像
係 原來頭像都要㩒入賽季通行證度拎
已解決
咁玩好似好正

請問thanos deck放wave既原因係?
2200都冇aero 屌
我3000先有啊
抽到shuri 鎖左 差少少買到
我鐘意用venom
萬一冇Nimrod用Zola夾Venom都得
我改改下副牌最後變到同普通deathwave差唔多
咁你抽到咩series 4/5先
我係Silver Surfer開始玩
得隻agent coulson
kang其實同dare devil有咩分別
回手snap
Daredevil只係可以睇人出咩
Kang 直程可以dr strange 咁重新嚟過
增加容錯率
可以拋人或者撤退
出kang個round 會見完大家個round出過咩牌之後,重新黎過,重新嚟過個round大家可以出唔同牌

dare devil 係T5 睇完對方出咩牌 然後你再出牌
其實最大分別只係可以t6 先出
destroyer ?

本身手牌無hela 不過jubilee 抽返出嚟 險贏
btw有無人知 一升一個rank
佢直接加我5level
係咪特登想我地升rank升快啲
我前幾日上黎屌一屌,token shop即刻出俾我買
1700都未有shehulk 用唔用令牌買好
我覺得可以買 我3000嗰時都無 p3尾 最後係買返來泛用性好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞