[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我係佢仲係pool 4 個陣抽中
點知無幾耐就降pool
Ff 本身可以中其他唔降pool 既 pool 4卡
係!之後比Destoryer殺曬
咁樣COMBO通常隻驚係咪會好快下修張卡嫁
要修都會修左啲唔洗combo 既op 卡先
有無人已經抽到steampunk變體?
有無人玩
有既覆個機
我即開

Btw今日終於抽到Colleen wing同hell cow,hell cow難用到用單一捨棄都用到ghost rider拉翻出黎
爭張Dracula

想問下我升爆左一張又多左張基礎又可以再升?
我見其他變體個名會唔同
絲打/紅巴,你好勁respect承讓

雖然係險勝,但係第三round其實你擺張大牌應該都贏到?🤔有兩個round,你撤退咗其實我勝算都唔係好大
同埋我俾你張wave玩死卡曬我turn 6啲swarm

你係勁嘅,有機會再一齊玩

係可以繼續升落去的,但係建議你最好揀到一張你最鍾意嘅skin先好升落去,如果唔係就會好似我咁樣, 升到第三轉先攞到張靚skin
同埋我之前都問過,但係好似冇人答,我想知升到盡頭到底會係點,係咪好似會變做金卡
睇得出你卡卡地 但都good game
GGWP bro
最大分別咪可以反悔唔輸多粒囉,update 後對幾個用kang 一係反悔走場,一係戇鳩鳩照輸
邊位巴打叫DLLM用黑白吞星
岩岩你用kang睇左我hulk就走左
想知你拎咩 其實你snap我一定走
玩左三個星期,上個season去到90左右上左pool3
頂盡去到96,比啲舒莉同thanos打返落去
而家新季打極都係50左右
一見呢兩隻就輸左一半

是咪當初唔上pool3就唔會遇到呢啲隊
本身好沉迷,而家好灰
次次見到 dare devil我都拖到時間差唔多完我先擺牌,再直接完turn,其實咁係咪有效避到佢睇我點出牌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞