[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(25) nimrod new season

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
super skrull 係咪終於可以倉底拎出黎用下
太萬用。。。但可以點改
一費0攻
負撚:

終於洗到黑白
愛國者對thanos 都ok, 不過而家shuri 多d, 愛國者唔會夠打
吞星, shuri
鳩估shuri 會改做5費
幾時會再有聯賽
問雨寶巴 但應該都係Thanos大戰
我成日中伏, 幾乎見親都要走
d人吞星之後一係八爪,一係負8鬼,都未講有death krull 果d
請教下除左見wave 即刻aero之外,仲有咩方法防
如果佢搞電光人 靈蝶接吞星,果d 又點防
佢wave既話, 一係Aero, 一係萬磁王, 一係Leech(廢佢death同knull), 如果佢場上有1費用北極星都可以阻到

電光人>八爪魚 要睇下你手上多唔多牌 或者佢snap果陣你有冇足夠既牌應付, 如果冇既話 佢snap你係要走
t4 t5 係唔係都aero先
一係落狗
仲唔中最多咪走
點解唔snap翻我
agger 證明隻game啲平衡仲係做得好差 我爬分都爬到燥
通常d 仆街都snap 左先陰你,成日蝕兩cube
leech 無諗過,thx
準備定啲counter deck
最慘成日諗住尚氣炸鳩佢隻紅骨, 佢就放佐拉
taskmaster 炸完都copy 到, 頂佢
玩得吞星多數放牌會堆哂係一區, 令佢有兩個區可以揀吞邊一條路
我當3個場都係正常場, 佢落八爪魚多數會放係佢落電光人果區
你塞到得番一個位 有時都係一個唔錯既選擇
擺張leech係身等佢拉落黎, 佢都會自動收皮
因為你唔識打shuri deck
turn6你冇先手, 係要走
shuri deck好難做到3路平均戰力, 即係你3路平均戰力咁放, 控到其中兩條路高戰力過佢, 咁你就有先手權, 佢會驚過你
https://www.youtube.com/watch?v=8I5_2AnHJXg
6:43 開始睇, 睇下shuri弱點係咩
新個mr sinister package大家有冇買 4000少貴
但呢套打thanos唔夠揪
呢套專打shuri
冇完美
打thanos 你張飛刀佬要t4前用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞