我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 54 ) - Yujihw砌機List 5000人會員

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
G500a
P20
4000d
500dx /fx
Cut 592
Dp503
Sky two
睇下
Nzxt冇咩風扇送 唔太推
雖然個樣好符合大部份人嘅審美觀
唔睇價錢就全rog
靚都靚啲
你呢個budget 玩1080p就得
你o唔ok
如果13k做唔到2k mon 1080p都冇問題
最緊要玩3a都順 唔要求畫面好靚
https://www.faroll.com/customize#MjI0OCwzODU0LDUwNzEsNTM1Miw2MzM1LDYzODksNjM5Myw2NDEzLDY2MzUsNjY0Miw2NjQ0
比你睇下 呢到係玩2k 165hz list 執到盡了
唔強求機箱前要有type c的話
亦都好扺玩
夠哂 超埋頻都得
唔係

係唔係有咩事
thx ching
順便問埋如果淨係擺得落22吋mon
唔洗2k 條list可以點執
會唔會執下張枱
依家打機mon唔會有22吋了 24吋起

https://www.faroll.com/customize#MjI0NywzODI0LDM4NTQsNTA3MSw1MzUyLDYxODgsNjMzNSw2Mzg5LDYzOTM
以前買落張書枱設計好濕鳩會封頂
我再睇吓thx ching
底板轉ud ax 或者aorus elite ax

Ssd 轉kc3000
Ram 轉Kingston ddr5
直接拆左佢 買新枱
請問下幾時會翻3060
因為屋企人準備4月中移民所以買板 u ram同顯示卡到過去先砌 想問下月底前會唔會有貨或者轉其他款
請問
如果我慢慢買料番來自己砌
有邊d保養代理要避免
我錯手disable 左張integrated display card而家入唔到window可以點
明明重有張4070Ti
重新開機都入唔返?
好的 唔該你 ~
想問多樣野 就係如果 down一級 轉4080 用邊張好
卡喺aorus個畫面入到bios,但係唔識搞
岩岩上架個c301都唔錯
4080都係 個樣冇咩要求就揀返最平又有貨就得
Thanks ching!
抵玩一定gaming oc

4年保

底板真係冇意義

Z790 aorus elite 夠哂用

呢個價 ram 我會用kingston 2*32gb
重裝完window終於入得返,但係而家顯示我個mon用緊內置張770,明明device service顯示到張4070Ti,更新/重裝driver都唔得
有冇得搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞