我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 54 ) - Yujihw砌機List 5000人會員

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
GTX 960勁過你12400 內顯4倍
砌INTEL一定留
如果 5600G
就勁2倍
都係勁過哂
開機個陣螢幕黑左顯示無HDMI SIGNAL,
試過駁落電視又一樣情況

唔知係咪火牛問題 開機個陣顯示卡風扇又無郁 上網查過又話低溫情況下 唔轉係正常
插左係邊?
主機內

火牛

HDMI插口
平時玩Apex同畫Blender以下list有冇咩問題

1 x Intel® Core™ i5-13400F BOX 聯強行貨
價錢:$1,599

1 x [3月優惠]MSI PRO B660M-A DDR4 Micro-ATX
價錢:$880

1 x [3月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$630

1 x [3月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 (砌機減$40)
價錢:$670

1 x (預訂) Gigabyte GeForce RTX™ 4070 Ti EAGLE OC 12GB GDDR6X (缺貨)
價錢:$6,599

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x Tecware Flatline Mini Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$309

1 x [優惠]Phanteks Polar S5 Single Tower CPU Cooler
價錢:$235

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $11,551
插下面個hdmi
玩到擋版都冇埋
手插下邊顯示卡試下
多謝巴打們覆我
我黑仔到部火牛比我搞一搞郁唔返 陣間食埋飯再搞
介唔介意俾個訂單編號我睇睇
13600k 我地最新消息係

3月20個個星期

13600kf 下星期到

我地唔想賣水貨

已經有部份真係好急既佢地轉用左水貨 當然我個人唔建議

不過我可以保險係自2月中後 行貨真係冇返過 我地都唔係特登拖住

只係我地當時都係唯有同各位代理商俾我地既日期

不過今次上面講既日期準確的了

非常唔好意思

3月20個個星期

我地唔想賣水貨

不過我可以保險係自2月中後 行貨真係冇返過 我地都唔係特登拖住

非常唔好意思

3月20個個星期

我地唔想賣水貨

非常唔好意思
應該送緊啦
我岩岩上面覆左了

不過我真係我都好無奈 我都冇諗過 點解行貨可以缺左成個半月 i5
轉左i7-13700k???
本身已經係用水冷?
https://www.expreview.com/87209.html

呢隻EK 香港有冇消息?
子清巴 介唔介意tg pm 我

我想睇睇可以點樣幫到張訂單早d完成
搵左你了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞