一人一個CLP 最廢既部門

750 回覆
429 Like 9 Dislike
心咩痛丫
班科文咪成日屌班fit馬再咁落去返農場食草
根本為所謂既safety乜都唔俾做係錯q晒
17k咪算高 新滿師果啲扣埋5% 15k都唔過
真心幾好?你做過咪知囉,成間公司Cls 架
藍衫白帽人中人,藍衫黃帽人上人,黃帽判頭唔係人
只要阿蛇講一句,幾無理要求都係合理
阿蛇非法無眼睇,判頭非法屌成狗
而家有B 牌同入CLP 可以入咩位同幾錢?
唔洗加密啦,齊齊屌柒間垃圾公司加濕鳩中電人
我就係要屌曬你哋班廢柴,日日阿支阿左Paul Paul Paul ,弱鳩智

冬天沖涼無熱水,掂完玻璃棉唔沖熱水點搞呀仆街
石Q當以為自己警察咁,郁啲屌曬鬼當人係犯咁
安全行site郁啲問候埋人地老母,多謝啦有心啦,屌完又唔比零用,點服你呀
一日一規矩,多規矩唔緊要,你班撚屌天龍人有無跟過呀,作為公司人唔以身作則淨係叫判頭跟,點服人呀垃圾?!唔管麻鷹管雞仔

抖下拎部電話出黎都係罪,近期老母唔得閒打住咁多先
搞唔緊野要呀,中電班天龍人連自己公司新政策都唔知,淨係識捉判頭
又搞大龍鳳又頒獎,DKLM個獎得張紙,真係鳩撚屎屎出糧出張紙
搞咁多做咩先,齊齊對抗班傻鳩高層啦
係咪想多幾百個老豆先😂
main屎同事表示:
op屎仲垃圾
記住戴好d ppe 呀
IT

Btw 多唔多移民走?
拍片呢樣真係on9

lunch完返嚟又整多劑
On撚79
依家d實q仲自訂規矩 唔比入機放人入黎
要親自行出更亭接入去
當個個好撚得閒咁
老老實實睇翻好似港燈》clp
Ps唔計傳說中個聽線dept.
竟然冇人講 IT? CLP IT真係廢到核爆。

有條team 長期請唔到manager, 前幾年有個勁既,做左一年到走左。搵個原全唔識既靚妹去頂個位,做左冇幾耐都係頂唔到。下面條team又個個骨格精奇。上面又冇management ,d project 俾d下面亂咁舞,d vendor個個做到媽媽聲!
係廢到一個點,工程同管理廢既人先會玩安全野
唔比人着鋼線個種安全鞋先on9 ,話傳統綁繩個隻先安全,咩邏輯
一帶一露就有
CLP IT有靚妹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞