麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
其實佢嘅意思係肺癌同腦癌唔可以相提並論
其實老母麵最錯就係同班on9嘈
唔係大晒,但因為佢死咗所以原諒佢

而且佢當時係有緊癌症係值得原諒,冇呢個病嘅人講得好輕鬆,但佢本身有呢個病仲畀人追住嚟屌,還口好正常

任何人有癌症講咗衝動咗我覺得可以原諒

何況死者已矣,做人係咪連對一個死咗嘅人寛容啲都唔撚得,好多人屌麵仔嘅講嘢係咪又要咁撚盡,佢殺撚咗你全家咩

如果雄字頭會員今日出相同嘅post話自己死咗,我一樣會呼籲啲人唔好屌鳩佢
個個都知㗎嘛 啲人係唔知先屌佢應該係冇可能
其實你班麵粉係人地死左先黎撐,吃相好難看,等人死左啦就企係道德高地度屌7班hater
但佢在生果時你地唔幫佢平反,平反到可以返黎連登出post?
佢講完果句野之後,又唔見你地一人一個post洗板撐佢?
講到話班hater傷害佢,你地既不作為咪默許左班hater攪成佢死之前唔上連登
原來有鏗鏘集,岩岩睇左,堅
消費自己同消費人哋差好遠啦下話
佢審查嚴過中共網管
係有班人鍾意CCtoy/波台標籤人
隨便一句cctoy/波台狗就引到兩班人互屌
hi hater

會員編號:9699
會員名稱:帕蘭泰爾

【犬隻】
事蹟:話「鎷銤麵」, 話冇人比得上佢既扮癌技術、眾籌能力
詳情:https://lih.kg/3024947

-------------
Libel】LIHKG 會員標籤插件
https://linktr.ee/libel.lihkg

你隻狗做咩喺度扮第三者?
佢老豆好返晒變返正常人喇
末期癌病人之光
你都知係佢失言咁佢就要自己負責承擔返個後果,唔係話有人之後分析話可以理解就幫到佢
呢單野應該搞到佢個病情惡化咗
加速死亡
咁就唔會有2千幾個負評啦
你當個陣個個都唔知咩事?
真 成班喺度造燈神 戇撚鳩
咁佢腦癌都咪撚同人講啦
我邊隻字扮第三者,我第一個回覆已經展示左我咩立場

事實係難聽,班麵粉等人地死左啦再大條道理開post屌7 hater
香港人有邊個唔慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞