麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
Fuck 你老母咩捐捐捐
此post已all the fuck 完
邊個話cpaul我就屌邊個
而家cpaul鬧人輪到你出聲?
Ok,請慢慢幻想我係窮人,晚安小薯茄
成班垃圾 唔好再比我見你地fuck
見一獲我give 一獲fuck

好 訓覺
果句冇話你講
問緊你係點睇呢個質疑?

質疑係中性action
即係你睇唔明上面我講嘅嘢
你個action冇人阻到你
我係討論緊你呢個action戇鳩與否

我冇講過死亡證據
死唔係獨立事件,同病有關
上面回你果段講左,自己睇
講少句啦撚樣
就係你班會連麵咪媽都造神嚟拜拜到乜都唔fc唔經腦既傻西黃屍害到人坐監
Cpaul 我訓啦 你出黎give a fuck啦喂
笑撚死
Cpaul dont give you a fuck
麵神一死,即刻有大火
點知佢真走定假走,汁?
借 ac

麵咪媽 rip
得啦得啦。最撚型係你啦
你睇返哂成個對話先啦
麵覆果句個意思係"你屋企人肺癌並非你(雄他奶)生癌,更何況是肺癌,不是腦癌,並唔係相同情況,咁你唔好同我講啦"
而佢語氣好重係因為雄他奶質疑佢扮病
同時佢唔係屌緊病人 佢屌緊個未患過癌症既健康人士
呢個係我既理解 不過其實係點都唔重要

重要既係佢人都走左了 你班撚樣仲要出黎抽水
一d道德都冇呀 屌你老母
仲要人地又冇拎過你一蚊一毫
不過我屌完你老母都係會體諒你
因為你係將來白卡人士
你唔早啲講?依家人哋死鳩咗先講
搶soundbite 係咁 好似啲狗仔隊日日騷擾啲明星煩到佢地頂唔順屌柒佢地 啲狗仔隊就任務成功就即刻錄低個呢幾句大造文章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞