麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
笑到仆街

唔信老母麵死果批人縮晒返老母閪到
果然係中共下既子孫
答案得1同2冇3
真 質疑呢樣質疑個樣
然後完全唔撚幫 警又唔報
然後仲有人話比人呃果理都係抵死

9講唔信老母麵死
大大聲屌佢呃人
然後又話只係質疑

呢d咁既垃圾真係多一個都太多
呢班仆街上到庭:
我質疑法官能力 質疑埋法律 總之我岩晒質疑晒
連登條連條女俾人分屍煮埋都可以話係扮死
有乜陰謀係想像唔到
實係忠粉啦 講左咁撚耐
好明顯我係老母麵死忠啦
明晒架啦 閣下d分析同估算質疑力

單憑你話我係麵麵忠粉已經夠晒
回應吓先啦成班圍埋一齊欺凌一個癌症病人會唔會覺得有啲可恥
捐錢又比帛金果d
就會比你質疑點解唔跪埋地上埋香架啦

明晒架啦你d所謂論點

真係不如返去學下邏輯唔好出黎再柒啦⋯⋯
網上嗌交玩到咁認真po曬證書鬥贏
講到你無我咁pro就係假呃人
都唔知佢份人係咪咁鍾意鬥贏咁
人哋真係死咗你咪又最多講句對唔住咪算數
十足十有啲被害妄想屈完人非禮之後人哋證明到係清白就拍拍籮柚走人
下次到班hater生腦癌
我喺街見到人見到人仆親都會用幾秒埋去扶佢啦 條友咁好精神哂幾個鐘幫媽咪麵駁嘴 但原來一蚊都唔肯捐 不如你呢位香港子孫幫幫手諗下咩人會咁樣
真係智障無下限
我信佢生癌但我唔係老母麵支持者
我捐錢唔捐錢根本就無情理之義

但對你老母班弱智仔既白痴邏輯出聲
幫個死者屌你老母兩句
係合情理既個人自由

我大可以選擇係呢到唔出聲唔幫佢口
亦唔代表我唔正義

但你班仆街所講既野就真係邪惡到嘔心級

咁撚簡單你都可以混亂到咁
真係低能到無下限
正想叫你咪撚淨係縮係雄他奶後面啦
乜嘢質疑都係佢

第一佢質疑係冇基礎

第二,如果係佢質疑扮病而你無質疑
你認為佢真病嘅情況下
而又質疑佢家人係連登同tg發放佢死左嘅消息係假
咁似乎你嘅質疑比雄他奶更無基礎更戇鳩
繼續講我死忠啦 垃圾
我無講過喎 就係學過邏輯先唔會好似閣下亂咁生安白造 點睇都係你柒啲
真呀 我質疑班仆街老母全部都係雞
然後質疑佢地全家本來就腦癌
先會咁撚惡毒
公你老母
咁你班閱讀理解唔合格又無撚邏輯既撚樣
咪姐係純粹唔抵得人地紅囉
成班反社會人格有病就去睇醫生啦
以你地班垃圾既邏輯
既然你係街見人仆親會扶
咁點解你而家唔立即飛去土耳其救人呀?
仲上網講廢話?

以你地邏輯 要救晒所有野先叫合理喎

嘩屌你癲撚到
吓 生癌咁撚慘但你話你唔係老母麵支持者? 啫係你唔支持個癌症病人連一蚊都唔捐? 你好撚得人驚 我唔想同啲咁嘔心嘅人講落去 你慳埋慳埋啲錢儲黎搵人幫你執骨啦
屌,佢死得應該㗎喎
扮乜撚啦 閣下d邏輯根本就係咁
見人仆街有扶
你下句就問咁點解唔請埋佢食飯

成班都痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞