麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
C.Paul (聲稱讀緊us野雞垃圾law):
「我既論據係,對於反方所有論據give a fuck。」
點睇都係你好笑啲喎 你拎幾個鐘喺度駁嘴都唔肯捐一蚊真正幫個病人手
香港網絡文化真係好劣,勁多憎人富貴嫌人貧既垃圾,鳩up當秘笈鑽牛角尖發表歪論 仲要勁多d無腦弱智跟風附和

其他國家d網民唔講政治之類topic,平時都會有腦識理性思考 ,唔會比d垃圾言論帶風向
屌你老味笑撚到我,人死左就做風紀

(雄他奶)媽咪麵死左就一人少句,要屌我就盡情屌
https://lih.kg/zrGkeQX
#103 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
Oh, I give 8964 fuck
等等,US讀Law

1.「佢嘅質疑有基礎」
你從無係呢個point有任何討論
咁就唔好當做無爭議項目咁掟出嚟要我硬食

2. OK你唔係質疑
不過係真病嘅基礎之下
你呢個可能性係無關痛癢

3. 我冇話信足,我亦都冇講過重視證據
不過如果要講證據
首先要令表證成立嘅係控方
當雄他奶指控佢呃人都唔valid嘅話
我咪信麵囉
所以話given麵真病
睇返時間,佢呢個時候過世
係好合理喎
我係信佢死,唔係信足
US讀Law唔該你用字精準啲
教精你嘥時間鳩噏不如學好啲中文先?
仲有,你搵得個幾蚊雞關你人品差咩事?窮唔係人品差嘅藉口哦
US毒Law : I am right, you are wrong
Because what you said I gave a fuck
give you 8964 fuck

同你呢d垃圾講野用返你果套就岩晒
柒到仆街
正常邏輯聽唔明
弱智級道德解唔通
反對理據你give a fuck

同你d咁既垃圾講野
真係用返你垃圾果一套就夠

今晚give撚左fuck未?
Give you mama all the fuck
請支持us law cpaul give the fuck
CPaul (us垃圾野雞law*聲稱):本post已完
因為所有論點all the fuck
收皮啦屌你老母
而家cpaul dont give u a fuck呀
講經咩講講講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞