麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike

一路好走

人死左先黎講呢D都冇用 成班垃圾集體網絡欺凌一個將死之人
燈死埋自己
格sir 加拿大生活好嗎?
其實loop左咁耐有乜咁好loop
佢句野既意思係兩隻癌症病理唔同冇得比
肺癌發病位置會令人好快就察覺同會好辛苦
腦癌同胰臟癌 大腸癌呢D一樣未去到就死都仲會有氣有力
你班弱智仔每loop一次就越凸顯自己幾咁愚昧
仆街到呢
我一路喺果個post度撐麵麵,可借智障太多,d人永遠揀嘩眾取寵果邊企
你都on9
所以臭港社會特別係連登真係好撚賤化種 連就死致命都可以拎黎mean 成班仆街有一日死哂之後媽咪麵一定逐個接送你班仆街
你老母(嬲既助語詞),肺癌就唔好同我講la(肺癌唔同腦癌)

成班人個腦都有問題
"有啲搞亂咗中間嘅cm邊個出,呢度唔好意思先"

"我依家理解你唔係信足,之前基於搞亂你同D_silva,呢度我錯。"

"語言智能分唔清楚句子入面嘅object "

"你其實係無老母教定老母生少咗個腦俾你?"

返去讀下小學先啦屌你老母

US Law C.Paul (辯論高手)

語言智能高到搞亂cm唔好意思先

仆街忙左一輪返黎再睇竟然仲有笑料

你條撚樣真係柒撚到不如塞返自己入老母閪算啦

US Law

應該成批人都係us 讀law
智力可想而知
呢到唔好意思先 呢到我錯 我US毒lor

留意返反麵嘅九成波台狗黎,完全封鎖就得
好彩叫做有個tg channel打吓氣
死撚左未?
至少麵仔為我地帶黎唔少歡樂
個期美股輸錢 同朋友講起就賴落媽咪麵度
RIP 媽咪麵
禾地好正直踏實,唔玩股票
唔想識二次元虛構人物
Who give a fuck?

"有啲搞亂咗中間嘅cm邊個出,呢度唔好意思先"

"我依家理解你唔係信足,之前基於搞亂你同D_silva,呢度我錯。"

"語言智能分唔清楚句子入面嘅object "

辯論能力 語言能力 US 毒Lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞