麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
見到你老母副骨
置頂呢條片啦
成日質疑要fc
片又冇撚睇過
真樣都出埋重可以話係假

日日比人屌老母駁你一句就重點攻擊
Cls
你真係信樓主一個講咗咁耐親身經歷結果零證據嘅人

仲有面一開po就問人哋點解仲未死係咪假cancer,日日屈人扮癌生財。跟住成班無思考能力嘅慢慢被人帶風向,啲說話又係有咁難聽得咁難聽 呢啲流言誹謗人身攻擊你夠膽話唔係壓力?

面仔紅之前唔單只係一個普通人,仲要係一個癌症病人,點解就要承受你哋呢啲侮辱都唔可以嬲?

仲有你中文係咪U?嗰句邊撚到有笑鳩人?嗰句明明就係樓主係咁多番質問面仔點解唔係同佢老豆一樣就嚟死咁,面先忍唔住講咗句關我撚事咁嘅意思。邊撚度有笑鳩人?好明顯你就係比人哋斷章取義帶咗風向冇分析人哋講緊咩啦
其實面仔紅咗之後被人反 係好符合連登逢紅必反嘅定律 冇某會員帶頭 都會有其他人 冇面仔講錯嘢 都會有人捉佢其他嘢嚟講
都係一句上連登勿認真
面仔其實EQ非常高 未有癌之前都見佢玩笑人生

大家記住佢呢點啦
你咁撚清高又憑乜嘢恭喜人死呀
人哋嗰句點都唔夠你呢句惡毒黑心啦

成班係咁問佢點解仲未死,係咁屈人哋扮病呃錢逼到人哋埋牆人哋先情緒爆發,轉個頭你就話人哋講黑心嘢抵死

俾人點樣屌都唔可以反抗,奴性重撚到你條廢物咁都算經典
旁觀者梗係可以勿認真啦,但對於當時人嚟講呢個就係佢嘅人生一部份,日日俾人反俾人屈點會冇情緒
真係唔明白點解可以做得出攞人哋嘅人生去娛樂自己
咁你睇多啲cctvb啦,電視就一定冇fake news
連登仔專長係咩? 查案同炒車
香港要做聖人先唔會比人屌
咁試當真NFT..
政治KOL 課金...

幾多個月命?
講得好!我永遠都會記得麵神臨死都燈到今日尖沙咀大火
不如你燒埋落去fc一下,之後報夢話我知
唔知邊個
不過唔使道歉
上網睇到人講嘢而take咗係佢個人on9同太weak
唔關大事
唉!
咪睇先判
你睇都未睇就質疑係咪fake news
講埋比你條殘廢聽
佢剃哂頭成大條疤係個頭度
不過以你智障既思維應該係fake
條友係話自己老母肺癌嗰陣冇佢咁精神
質疑麵咪媽9up
腦癌末期 承受咁多野仲要俾人質疑係假
比著我都會屌撚柒佢啦
賣書呢樣野無乜野,正路錢,但拎肺癌腦癌無可比性呢個點黎講就有D奇怪
真,節目都上埋,都要質疑
真係人都癲
關我撚事
發嗰啲撚樣好鍾意玩鬥慘大會
乜依家道歉仲有用咩
連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞