麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
落去陪佢啦
你咪一直覆緊我囉戇鳩你
你唔give a fuck洗撚reply我咩

屌你老母仲學人講邏輯
KIRARA

1 年前
封鎖原因:#44 https://lih.kg/aRKMAPV

死全家啦藍蛆
真 其實仲有好多可能
就好似閣下咁
我質疑你未必係唔抵得佢紅
而係我質疑你純粹係弱智
入返你老母西啦
認屎認屁
網上兇狠
現實就成碌撚
Btw 你us讀law 好撚勁
Oh you give a lot of fuck now
哦?讀Law?
Sorry單睇你上面講嘢嘅sense
我就真係質疑
legal term我就唔熟
不過工作關係都睇唔少court

「講緊質疑呢樣嘢咩環境下都存在」

Court又好,連登標準又好
想問下你認為點樣為之有效嘅質疑?
「你係扮病,腦癌唔係咁嘅,因為我老豆肺癌都唔係咁」
你將「質疑」兩個字視為理所當然地成立
當然係法庭同連登,質疑都係你嘅權利
法官都冇權阻你毫無基礎嘅質疑
不過你真係以為自己隨便提出嘅質疑
同現時公開左嘅資訊有同等重量?
上得連登係咁
自己掛住個網名
得閒就屌吓人
屌錯講句對唔住又有咩所謂
又唔會露樣
咁又一day
KIRARA

1 年前
封鎖原因:#44 https://lih.kg/aRKMAPV

死藍蛆嚟
KIRARA

1 年前

死藍蛆嚟
麵粉排隊陪
留名等睇「not give a fuck」既人唔夠人講
又唔憤氣 然後 not give a fuck咁繼續回應到天明

救命好撚柒
正宗又要威又要帶頭盔
笑撚死 揀人give a fuck

ching你都幾高估佢
佢擺明係讀緊特殊學校既白卡佬黎
真係柒撚到癲
A 就not give fuck
B就give some fuck
C就 all the fuck

少上連登嘅人唔知佢邊位同懷疑佢係唔係玩膠係好正常老鳳識你咩…了解知道左咪會覺得可惜…啲麵粉煩撚到閪咁,追住人黎屌。
要睇本書點出

如果你係無乜底自己搵書商出既話
包一半已經係個唔錯既Offer
我啲教授出書有啲都要自己全餐包底
呢啲多數都會變做骨咁俾賣局賣
書展都會有位擺佢
不過可能淨係得幾本現貨賣咁

麵呢啲有關注度既好多時都係書商Approach
呢啲既話多數都唔洗出
又或者係都要墊一個比例咁
而書商Approach呢啲一定多曝光率
做埋廣告牌啊、網上宣傳啊
書展攤位明顯位之類
求你比56.37% fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞