麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
其實依句只係導火線
佢之後頂唔住頸再開post啲人先反佢
師兄老母比野狗屌生咗你件半獸人出嚟
屌撚到個閪花哂 我仲灌過水銀入去
灌到塞撚住咗 好撚過癮
末期真係有資格對末期咁講嘢
就好似有人武肺要呼吸機入icu甚至死亡 有人中武肺仲可以輕鬆返工 每人身體狀況同病情唔同 完全唔知有咩好比較
屌你地cap 撚完句野放大再周圍唱更係多負皮
班生番又唔會理你前因後果 淨係識比人帶風向
連登班垃圾毒撚
Cls 末期病人都唔燥得
有咩壓力逼到你笑鳩同自己一樣有cancer既人?
其實網上面吹下水又冇攞支槍指住你去揸沽,輸咗錢當交學費!燒山夠攪台灣移民,超市餐廳,佢分析時局你當笑話八掛新聞睇唔幫襯一樣吹你唔脹!
死撚咗就可以話人肺癌都冇問題 恭喜你死
關我撚事?
兒登成班傻閪俾人耍兩句就轉風向
除咗玩膠果啲,其他人真係要CHECK下智商
首先我冇質疑過佢有冇病
其次點解人地老作就可以講黑心野?
你呢種人生存在世真係浪費資源
hi清,想提提你夠鐘開po了
死咗
人型垃圾
唔係唔燥得
但係唔代表可以拋棄晒D底線 道德修養 同 同理心
就算對面條友係假膠都咁樣
佢咁樣回應既話
咁佢當初有咩資格出黎同人講佢腦癌?
我哋係咪又要同佢講「你老母腦癌就唔好同我哋講啦」?
定依家腦癌係高尚D?
個個癌症病人都盡力咁活好每一日,佢咁講嘢對唔對得住眾籌俾佢既人?
咁點解我唔捐畀第2個癌症病人要捐俾佢?

佢仲要出過書掛住半個名人身份
不嬲連登仔把口都仆街
我又唔覺得媽咪面果句野好有問題
大佬呀 自己有腦癌 有哂證據都俾人質疑
係人都嬲啦
賤種人都比你講到咁可憐,唔講以為維他殺左佢全家
出po未 等緊你啊 快啦
追擊佢果班好高尚咩?
日日都屌人老母 咒人死架啦
要有道德底線 同理心唔好上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞