麵咪媽真係慘

605 回覆
4549 Like 334 Dislike
佢第一個POST話賣書,比人屌祖宗十八代既時候我已經講左啦
仲比你班反社會獨醒撚屌鳩我打手添呀
屌你老母
關你撚事咩
佢最錯係post錯上連登 我諗佢post去任何其他地方都會得到安慰
專登搵返當年個post cap 圖
你睇下你班撚樣把口幾撚賤
他朝君體也相同呀
有冇話你係麵衛兵 衝出黎柒
大撚哂??
咁中意追撚含落埋去囉
其實啲惡意留言一啲都唔使理, 一樣米養百樣人,現實中都居然會有全家人殺前新抱啦,網上仲要9 up唔使本,有正常人已經係奇蹟

BTW, rip麵麵,有絕症已經好慘無人道,喺醫院可能搵個差唔多年紀傾下計都無真是好慘,每一刻身體都好痛,日子已經唔長,仲要好難過

諗返嗰期麵仔不斷燈,有人贏錢又有人輸錢,有啲留言雖然屌老味,但都唔算好毒,記得都有啲人留言同麵麵加油

希望麵仔喺第2個世界可以永遠快樂

永遠懷念
希望佢死前唔好在意連登hater啲惡毒說話
RIP
佢老豆幾時死
怪就怪兒登仔啦,一講到口德就帶到風向
事實兒登乜都要口德
買佢本書果d 人都係交智商稅姐
明買明賣,咪同迷jfft, youtuber 果班差唔多
佢講下你就信佢死左
19個陣又話要FACT CHECK
黃屍就係ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞