[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老味⋯p2 e條友⋯
我最尾果wave記錯左封左隻水奥技就即走場⋯你老味⋯打慢兩wave啫⋯唔好比我見到你開場⋯見一鑊玩一鑊!

分身有粒b但係無毒 點r 8000 分

有冇巴打有毒有b晶
分身爆石爆到夠8000分求幫拖

me 不過我帶隻 lin, wave 1 同 2 都夠力一招一隻

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

唔知我打得夠唔夠快, 可以試下

算啦 都係唔想繼走招毒繼續

好似無論點打wave3 都要3rd

隻boss 咁多血, 又要避封技
btw 唔好意思OFF巴, 我打得唔係好專心
分身萬4分 17位,前面有16個分身

有冇巴打有毒有b晶

me 不過我帶隻 lin, wave 1 同 2 都夠力一招一隻

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

巴打依家打多1場正身+2場分身 就休息
聽日淘隻分身返尼再戰
有無巴打棄左game有唔玩既ac?
一出個陣玩左排棄左依家想玩返

有冇巴打有毒有b晶

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

聽日淘隻分身返尼再戰

正身場 919894

有冇巴打有毒有b晶

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

聽日淘隻分身返尼再戰

正身場 919894

斷左

有冇巴打有毒有b晶

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

聽日淘隻分身返尼再戰

正身場 919894

正身一開場就彈game sor巴打 再尼過

有冇巴打有毒有b晶

分身add咗

ok

90 分一場效率有啲低
不如我轉毒海天?

聽日淘隻分身返尼再戰

正身場 919894

正身一開場就彈game sor巴打 再尼過

thanks巴打收隊

打得咁快?你點打法?

打得咁快?你點打法?

A分身毒炮灰,B正身龍帝,C FD 毒金甲龍
龍帝1 rd 清1 wave,到boss就毒佢 效率都算OK,分身1粒鐘六千幾分,正身1粒鐘打3千幾分

淘番隻仲快 E到個個都淘

呢隻垃圾驚由零開始真係極難 先唔講技晶,就算淘左個多石做起手最多都只可以做到圖鑑黨

打得咁快?你點打法?

A分身毒炮灰,B正身龍帝,C FD 毒金甲龍
龍帝1 rd 清1 wave,到boss就毒佢 效率都算OK,分身1粒鐘六千幾分,正身1粒鐘打3千幾分

我隻分身抽左兩下十連都無毒...頂><
又無龍帝....又無朋友
隻毒仲要係海天度><
BTW其實B晶/C晶重要啲定毒繼重要啲
蘇珊巴打,而家同你打緊隻毒海天a分身alpha是我來的
唔夠位打名,連癲豪2字都犧牲埋

sor,無留意你被封左技,
同埋我應該入關前復隻炮灰

sor,無留意你被封左技,
同埋我應該入關前復隻炮灰

唔緊要 c晶打到嘔 有場就入 1石由得佢啦

呢隻垃圾驚由零開始真係極難 先唔講技晶,就算淘左個多石做起手最多都只可以做到圖鑑黨

我都想玩返
淘ac係咪簡個多石既就得
定係有其他要求
之前開game玩左一個禮拜就棄左依家想玩返d野多到跟唔到
c晶真係垃圾,愈玩愈想棄
屌,2抽都C晶on99
有無巴打分享點先打得快同多分?
幾場三隻法比人滅團==
雖然睇外觀同能力都好想要x戰暴,但幾十分1場仲要打得慢真係棄咗佢算,晶都費事抽

係驚遲d x戰暴係x鋼加嘅特效
a精分身爆石開場,有無a/b精幫手?
我受夠街場d L樣喇
我受夠街場d L樣喇

唔洗返工?
我受夠街場d L樣喇

唔洗返工?

唔洗今日,放緊大假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞