[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

邀咗 今場試吓用咩打法先 可能會輸

隻分身捱唔到去wave 3好危險咁喎

可以完全放棄隻分身
w1 rd3殺
w2 普攻殺
w3 先殺右 我rd3清場
咁應該最快?

不過9rd
我都係升爆隻戰x用返下晝個打法算

好, 等你

開咗成日有啲慢要reboot
巴打等陣

你爭幾多分? 我睇下打幾耐之後要抖抖

1萬 打到1 點聽日再打得唔得?

睇尼唔可以穩定5rd完
巴打有冇對火晶 咁boss就一定打你

冇呀, 果個week我冇打, 之後勁後悔

我想打到12點半左右停一停先

我都估唔到對火a會咁有用
咁就12半收隊啦

個陣已經講左killer晶打降打event好有用 等於直接加左個絆攻隊長
係咪蘿莉巴黎?我見到fl粗體
係咪蘿莉巴黎?我見到fl粗體

刷緊撒多呀
我無留意 一路睇緊有嘻哈

邀咗 今場試吓用咩打法先 可能會輸

隻分身捱唔到去wave 3好危險咁喎

可以完全放棄隻分身
w1 rd3殺
w2 普攻殺
w3 先殺右 我rd3清場
咁應該最快?

不過9rd
我都係升爆隻戰x用返下晝個打法算

好, 等你

開咗成日有啲慢要reboot
巴打等陣

你爭幾多分? 我睇下打幾耐之後要抖抖

1萬 打到1 點聽日再打得唔得?

睇尼唔可以穩定5rd完
巴打有冇對火晶 咁boss就一定打你

冇呀, 果個week我冇打, 之後勁後悔

我想打到12點半左右停一停先

我都估唔到對火a會咁有用
咁就12半收隊啦

個陣已經講左killer晶打降打event好有用 等於直接加左個絆攻隊長

無對火真係唔知點清呢個event
依家同eo巴刷2分鐘就一場快到痴線
有無巴打爆緊石可以侵我玩 有 lin B晶+ 毒

分身a精 c毒海天

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

分身a精 c毒海天

好既 你幾時Ready 就邀我入 thx

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

而家ready,但中間要停一停沖個涼先

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

反正都係分身D 石, 不如開上級啦
OFF巴你清埋體我要停了 唔該哂

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

都好
但而家到我沖涼先,沖完即打

完埋呢場仲有1正身1分身 可唔可以幫埋最後先

當然可以 打打下我都3萬6分了

thanks巴打
夠分都陪打

thanks巴打
夠分都陪打

打埋呢鋪先3萬6, 聽日諗下追唔追頭300
而家300頭

thanks巴打
夠分都陪打

咁今日就收隊喇
巴打你隻黑奥真係同我兩隻好好相性
打得快過自己刷

thanks巴打
夠分都陪打

而家300頭

如果追就揾我 我仲差5000 分先3萬

thanks巴打
夠分都陪打

而家300頭

屌打完原來302名
聽日繼續
一陣沖完涼來刷下其他野

thanks巴打
夠分都陪打

而家300頭

屌打完原來302名
聽日繼續
一陣沖完涼來刷下其他野

v2料差啲唔記得 仲差少少換到6塊
而家 18000 分 要追 12000 分 點算好

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

都好

返黎了

分身a精 c毒海天

左巴,你幾點打到幾點?

兩三點都ok

都好

返黎了

gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞