[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
bamdie瘋狂玩水

蛇頸龍都未變完咁快又變多隻
上星期正分身肝咗pvp(100名&500名) 同 x戰21碎(x 2個ac), 而家體都唔想清

蛇頸龍都未變完咁快又變多隻

今次抵屌喎
S3 74%win rate
撞到travis巴
揀人果時跳船
咁都1當我贏上左S4
pvp個個都金攻 我就一隻都無 好難打

又幾好睇
pvp個個都金攻 我就一隻都無 好難打

agger....魔防幾時先有出頭天.....
話時話,大家打奧米加event掉落點?刷超上定上級?

我感覺係r分身場的話, 如果有鼻涕up就開超上博extra
無鼻涕up的話,上級同超上跌率好似差唔多...大家都係咁?
[唔知係咪月經]
排呢成日見到人唔見ac, 其實係咪要
1.抄低入game前右下"お問い合わせ"code ( 跟ac, 唔會變? )
2.每個月出一個引繼code
??

日本旅行last day試過唔見手機,發覺無咗個game save會想死
[唔知係咪月經]
1.抄低入game前右下"お問い合わせ"code ( 跟ac, 唔會變? )
??

日本旅行last day試過唔見手機,發覺無咗個game save會想死

我就每個月都出引繼code
[唔知係咪月經]
??

我就每個月都出引繼code

一得閒入GAME咪GEN一次 CAP SCREEN 永遠最新係最好
覺醒左條火山龍之後隊長技仲跟住隻蛋不過我估上返究極體應該都係會變返類型個隊長
覺醒左條火山龍之後隊長技仲跟住隻蛋不過我估上返究極體應該都係會變返類型個隊長

覺醒

覺醒

求翻譯[black]GM[/black]大大
火山龍拎左通關石就無再打
佢唔係長開 剩係開到3號就收皮
一來無咁多碎 二來50體先換一粒 刷到幾時

有無HP大隊長?

公告話會定期再開
得閒咪R下 街場都幾多
碎就要平時百運刷 唔係打到嘔血

公告話會定期再開
得閒咪R下 街場都幾多
碎就要平時百運刷 唔係打到嘔血

成隻game最缺就係素1 / 素2
巴打們可以百運到都好利害
我依家最勁個隻都係得11運
如果下下隻隻都完全體 都唔知用左幾多素1,2
我已經唔夠洗抗

有無HP大隊長?

超萬能大HP,但數值廢,技能就算係120X3,都係得90%命中,都係廢
core1同3已經打得7788 篤一篤機
儲齊7條龍最低消費292 碎,core 70/56/40
之後平均每個禮拜要打普通降23碎係咪放棄好啲
今個禮拜event真係有啲多 今日打唔齊21鋼加omega的話聽日個暗篇如果有鋼鐵海龍同機邪的話又要打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞