[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係咪係時候要send信跪求bamdie下個禮拜出戰暴進化塔
97% 800
好想打

打左返黎唔夠戰暴碎嘅點算好

戰暴剩25 但無左acc

3粒暗晶A定107餅底先好呢
好彩留左21戰暴碎
有冇好心巴打話我知點先可以攞埋buff 果幾個12 分
究竟有咩加分item?

求大神指教

只知繼毒
究竟有咩加分item?

求大神指教

只知繼毒

排名例牌pt晶
究竟有咩加分item?

求大神指教

只知繼毒

唔con石,繼小毒,繼中毒,繼大毒,pt晶,無了
究竟有咩加分item?

求大神指教

只知繼毒

https://tieba.baidu.com/p/5234375888
係咪呢個
唔知抗a對火a金攻劍皇可唔可以秒到超上頭2wave呢
有啲心郁想淘寶
打到手就黎殘廢先得個1千分
有啲心郁想淘寶

應該會秒到除左大古拉之外其他,但要全中,wave2隻大古拉我龍帝8300+killer+中攻隊長兩野炸落去先死到

今次無a晶分身r真係會打到想死,幾時都話排名最仆街
有啲心郁想淘寶

應該會秒到除左大古拉之外其他,但要全中,wave2隻大古拉我龍帝8300+killer+中攻隊長兩野炸落去先死到

等atwiki出數值再計吓 秒唔到就不了
フルムーンメテオインパクト 3 敵 単 光 物理 800 70 1 1 7 光属性で敵単体に物理極大ダメージ
ミラージュガオガモンBM

ポセイドンフォース 3 敵 単 水 物理 800 97 1 1 8 水属性で敵単体に物理極大ダメージ、自身の攻撃力がダウンする
ウォーグレイモンX抗体

同傻西爆一樣都係減50%攻 3回合,所以crit左都無用,好似繼回1等減攻完再出技好似好啲

打撚到仆街得六百分

3c晶

打撚到仆街得六百分

3c晶

咁誇
唔係上齊毒無晶都有100分咩
分身抽完都係得C, 打前編換多兩粒暗晶同Alpha碎好過
無晶真係慘, 狗都唔屌
想問下打X戰暴會唔會掉金? 金係咩?
有啲心郁想淘寶

wave1都差啲 魔防set都咁高做乜7
有啲心郁想淘寶

wave1都差啲 魔防set都咁高做乜7

睇黎今次係得金攻龍帝秒到前兩wave,本身以為劍皇都得

俾真GM 1AP出技 仲卡埋
今次無PT B真係唔洗R街場打
如果得C晶預2-300石開場+自然體有冇可能保到300名內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞