[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無ABC晶+4巴打幫手打一場?
我得隻毒+4海天
a精分身爆石開場,有無a/b精幫手?
我受夠街場d L樣喇

我有b晶毒黑O
但做緊野有時未必打到
你得閒可以invite我

Ps 最後都係屈服左好彩抽到B
我受夠街場d L樣喇

我有b晶毒黑O
但做緊野有時未必打到

dr巴,可先add我分身嗎?51038094
唔想打 但又覺得出x奧米先打會更慘
我受夠街場d L樣喇

我有b晶毒黑O
但做緊野有時未必打到

Add左
不過我真係冇得keep住打,有d忙
好想打,但得C精,有無好心巴打幫手
我受夠街場d L樣喇

我有b晶毒黑O
但做緊野有時未必打到

Add左
不過我真係冇得keep住打,有d忙

added
唔想打 但又覺得出x奧米先打會更慘

最慘係打左都唔知有無21碎

結論:有毒好過有 B 晶

屌你老味e隻atoPoisonB弱撚智架,谷精上哂腦⋯

痴撚線,我提佢不斷岀技就得,我隻分身會回復,比哂符號⋯佢無啦啦嬲嬲豬巴達獸我,然後下下普攻,最後我隻海天要不斷毒波士關

屌⋯我受夠街場d撚樣喇!人蠢就唔好閪,又閪又蠢就咪撚玩返屋企打飛機啦,射唔岀就死撚左去啦!

屌你老味e隻atoPoisonB弱撚智架,谷精上哂腦⋯

痴撚線,我提佢不斷岀技就得,我隻分身會回復,比哂符號⋯佢無啦啦嬲嬲豬巴達獸我,然後下下普攻,最後我隻海天要不斷毒波士關

屌⋯我受夠街場d撚樣喇!人蠢就唔好閪,又閪又蠢就咪撚玩返屋企打飛機啦,射唔岀就死撚左去啦!

唔好咁勞氣,街場點及巴打好

btw 剛剛路過入左癲豪巴你場,正身無分晶唔害人走先

結論:有毒好過有 B 晶

計升幅,
0毒→1毒:+67%
1毒→2毒:+40%
2毒→3毒:+29%

2a1c→2a1b:+7%
1a1b1c→1a2b:+9%
1a1c→1a1b:+11%
2b1c→3b:+14%
1b1c→2b:+20%
2c→1b1c:+25%
1c→1b:+33%

得3毒1c情況先值得換走毒做b
無視X抗, 繼續打Alpha 算, 難得分身正身有AB晶, 劍皇啪啪啪又快又易打
係咪係時候要send信跪求bamdie下個禮拜出戰暴進化塔

gm你又露底

gm你又露底

sor囉

紅蓮X confirmed?

gm你又露底

sor囉

佢點叫露,條底著在面

gm你又露底

sor囉

佢點叫露,條底著o係
降臨rush係晶片出左之後最後一道清泉,應該唔會咁都俾bamdie摧毀埋掛
btw紅蓮x高速光攻
下星期有運up
詢眾要求有戰暴打
頑固12下miss左9下
屌,開場都無人入
1場得140分

唔知打到幾時先夠21碎

有啲灰
再問, a精分身爆石開場,有無a/b精幫手?
我受夠街場d L樣喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞