[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

超上 d 怪硬到仆街
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

分身a晶水炮火iv白奧,正身龍帝,fd墮天

你係咪玩野呀
點解咁多A晶架
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

你係咪玩野呀
點解咁多A晶架

gm收儉啲好嘛
842 分穩500 未唔想嘥體打pvp
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

你係咪玩野呀
點解咁多A晶架

分身a晶唔難啵有淘寶,,白奧都唔難,係火繼魔iv睇難少少,但十抽100石個pool出頑又出黑戰暴又出幾粒iv繼

一節追到60分以上 我排300尾多差唔多100分都唔敢抖
爆石打埋佢啦 5石保4塊CD呀
隻火山龍如果要+4要打幾多素材?

60 分都係5場姐
啱啱贏多場850,9點先再算

60 分都係8場姐
啱啱贏多場850,9點先再算
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

你係咪玩野呀
點解咁多A晶架

分身a晶唔難啵有淘寶,,白奧都唔難,係火繼魔iv睇難少少,但十抽100石個pool出頑又出黑戰暴又出幾粒iv繼

我就用小丑 細佬傑斯 分身(攻大隊長) 咁打,上齊A攻 無屬B晶 都打得OK快
今次應該用邊隻打

用緊單體戰暴

你係咪玩野呀
點解咁多A晶架

我就用小丑 細佬傑斯 分身(攻大隊長) 咁打,上齊A攻 無屬B晶 都打得OK快

只要3 wave加埋5 round完成到就ok

火山龍究極體自帶大隊長
+0→3+3+4+4+6+5+5碎+?火cd
+4最少3倍, 90碎左右,累計我估300 碎左右
隻火山龍唔會會難左少少.... 又唔講要幾多碎整...

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
+0升成熟已經要7粒1級素材
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

點解你地話有大隊長??但係佢依家送個隻10晶無隊長

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

好似話升唔同型態o既究極會自動有唔同o既固有技以及LS

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

網上話 唔同究極體唔同技,但究極體自動有

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

不過都要有人實驗下先知係點
升完+0究極覺醒咗LS係跟住定洗走咗
如果跟住之後再升+1究極LS又會唔會變

火山龍究極體自帶大隊長

碎唔難
素材先呀
但一場先跌果一兩粒

結論係咪都係唔駛理佢

不過都要有人實驗下先知係點
升完+0究極覺醒咗LS係跟住定洗走咗
如果跟住之後再升+1究極LS又會唔會變

一定係跟形態
條火山龍好似星期四就完?,佢有無預告之後再出利申無睇公告
痴線隻野升任何一個階斷都要碎
整餅底唔好
用最有人性o既計法
+0 各級素材要7粒
+1 11粒如此類推即是+4每級素材各要74粒

另再加每次刷抗要素1/2/3 各 10/5/4 粒

即是最低消費 84/89/78

以1場出1粒計約1萬體

不過以一般刷抗次數嚟講應該至少要多一倍
一千石搞掂?
佢啲劇情

生三隻野出黎特登開一關以為係啲乜

隻火山龍唔係特別勁, 又唔似OMG個D有童年回憶
原創出黎, 唔整lu
佢送個塊C晶關唔關趺率事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞