[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
7月18-7月30

23/7/2017 updated

Q:首抽刷邊隻好?邊隻最勁?
A:並無最勁,有太多分歧進化,揀隻最岩你自己開局
有人會刷盾/隊長技/繼承技 自己諗 唔好再問邊隻好唔好 亦都唔好再問進邊隻好

Q:V2要用咩材料進化?
A:+4究極體VUP到V2要3粒圓形物體+35碎片,
刷狀態抗要3粒方形物體+15碎片

註:呢度充滿懞撚 講野毫不留情 如閣下為玻璃心請注意

Lihkg好友表

新整登記表
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1twht4CI8f-rWBK1WsaOXOQfbz2pqdioXZgU4YKMbniE/edit?usp=sharing

填Form
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft1gXJaMujHDP_C_ds-PTtD_PLdsB8-oXDa1fpbB8PwffsnQ/viewform?usp=sf_link#responses

主要遊戲資訊網站:
https://digimonlinkz.gamewith.jp/
http://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/

1001請開post
唔好意思
開post打新野打到4分3居然藍Mon!!!!
廢事阻住你地R場打所以是但加少少野就算
有無巴打得閒格下劍, 想試下隊啪啪啪隊

利申 PVP 新手

達叔 我黎 剛剛先睇到

利申 PVP 新手

S 巴而家得唔得閒格下劍

達叔 我問下細佬先得唔得先,我自己個account放左屋企電腦未引番

慢慢 另外有無巴打得閒格劍/ 刷上級

跟隊pvp

依家邀

今日第一次輸比單體技隊 OFF 巴好波 剋到我仆哂街

本身亂上嘅金魔防屢有奇效

我本身覺得我隊野設計得好有計
1. 火技同草技都剋 3 屬
2. 大部分寵都係低魔防
3. 街上最少人用水技, 其次應該係光技, 所以我兩隻都弱光

所以我見到你隻alpha 之後就知道我 gg 鳥

利申 PVP 新手

達叔 我黎 剛剛先睇到

利申 PVP 新手

達叔 我問下細佬先得唔得先,我自己個account放左屋企電腦未引番

跟隊pvp

依家邀

3. 街上最少人用水技, 其次應該係光技, 所以我兩隻都弱光

水同光我都遇得多,可能見我有弱水同弱光
唔好意思
開post打新野打到4分3居然藍Mon!!!!
廢事阻住你地R場打所以是但加少少野就算

利申 PVP 新手

達叔 我黎 剛剛先睇到

利申 PVP 新手

跟隊pvp

依家邀

水同光我都遇得多,可能見我有弱水同弱光

e+ 出面都多alpha
主流寵無有光抗唔多上足彈藥平傷打落去都痛痛地
只係alpha 又慢又弱封又得一個紅抗好多時都出唔到第二招

水技寵都有唔少
尤其是我擺咗兩隻雷又有骨喺隊好多人都會出草抗水技寵
但依家水技寵係偏弱 硬爆都贏到
維京V2就唔識講鳥
屌,到我唔見左個副號AC,上星期過完去部手機,琴日就壞撚左。(有幾隻+4架)

1.想問係唔係無課金就拎唔返?
2.想問上個post個巴打最后拎唔拎得翻
3.我宜家要點做

help
屌,到我唔見左個副號AC,上星期過完去部手機,琴日就壞撚左。(有幾隻+4架)

3.我宜家要點做

help

直接棄game喇,唔洗心掛掛
74%連續兩場遭遇萬全疾走豹,即刻連跳兩次船,嚇死
v2刷一次狀態抗要幾多素材?
74%連續兩場遭遇萬全疾走豹,即刻連跳兩次船,嚇死

玩到74咁抆
留名
留名

未打完
捉緊legendary pokemon
留名

未打完

splatoon
留名

未打完

splatoon

FF12緊,睇黎無咩人玩緊垃圾驚
隻X戰又整得幾好睇
留名

未打完

splatoon

FF12緊,睇黎無咩人玩緊垃圾驚

唔係我唔想打event,係pvp俾人卡左已經廿幾分鐘,聽fd講呢種瘋狂30s會卡幾粒鐘,放置佢算
隻X戰又整得幾好睇

一陣又係新網偵出現
個活動係咪去到下星期?

未換水屬vup
回饋巴打, a精分身爆石開中級, 打到3點
打的話請add 51038094

有無巴打可以解答一下,我唔知換幾多塊先夠
回饋巴打, a精分身爆石開中級, 打到3點
打的話請add 51038094

hi Bro just added

3.我宜家要點做

help

我應該拎唔番啦,佢冇再回我email
你冇左副號AC,我得番副號AC,仲要連+1都冇
好唔想棄,但又冇晒心機重新黎過

有無巴打可以解答一下,我唔知換幾多塊先夠

睇返#2我update左啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞