[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁夜來更新

pvp 分數調整 / 聽日event extra up

自膠
乜月尾500同1000一樣係5粒cd係月中個兩次多少少cd

唔知S5每日3場保唔保到1000

知唔知剛剛過左既結算 1000名內有幾多隻 CD? 無cap圖唔記得, 得4塊唔係5塊 有無少到?

知唔知剛剛過左既結算 1000名內有幾多隻 CD? 無cap圖唔記得, 得4塊唔係5塊 有無少到?

上個月我記得500係8粒,1000係4粒,最新8月個表顯示月尾500同1000都係5粒

上個月我記得500係8粒,1000係4粒,最新8月個表顯示月尾500同1000都係5粒

4cd岩岩拎完
屌!第3粒喇!

4cd岩岩拎完

500名收咗 8cd 450BP
上個月應該係將10號個結算放埋落月尾
依家拆返開10, 20 同 尾3次派彩
綜援立即回饋

綜援立即回饋

bamdie
差咁遠⋯pvp打撚⋯
綜援立即回饋

bamdie
差咁遠⋯pvp打撚⋯

巴魯獸直接做底得啦
送究極物有咩用 , 廢成咁,寧願比7碎好過啦
送究極物有咩用 , 廢成咁,寧願比7碎好過啦

做肥料
又中金速 但我又唔打pvp

4cd岩岩拎完

500名收咗 8cd 450BP
上個月應該係將10號個結算放埋落月尾
依家拆返開10, 20 同 尾3次派彩

500係咁,但1000 月尾獎應該係buff到同500一樣,咁睇黎前20日保下500,後面10日放置保1000就夠,都係少100堆癡線佬 總共9粒CD

龍隻最強AB又投胎
古狼打蜜蜂一招4000血

龍隻最強AB又投胎

9晶ALL VI

AB都唔要
唔通諗住進X奧
痴線⋯周街都金盾撚⋯我抽親都魔防⋯pvp打條毛咩⋯乾脆整3海天或2海天報復世界或者博人秒投好過

龍隻最強AB又投胎

9晶ALL VI

AB都唔要
唔通諗住進X奧

今次佢蠢咗 點睇都係ab前景好過戰x
維京普及之後仲邊有咁多弱水周圍走
速度唔加過海天更加係致命

龍隻最強AB又投胎

9晶ALL VI

AB都唔要
唔通諗住進X奧

老子有的是盾 和信用卡
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/01/103844_5e32ad1055787b604582e1403890d272.jpg[img]
龍隻最強AB又投胎

9晶ALL VI

AB都唔要
唔通諗住進X奧

專捉速隊
btw佢又上返第一
zombie就...
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/01/103844_5e32ad1055787b604582e1403890d272.jpg[img]
龍隻最強AB又投胎

9晶ALL VI

AB都唔要
唔通諗住進X奧

專捉速隊
btw佢又上返第一
zombie就...

咁zombie不嬲都唔算係課長,打佢輕鬆過打其他人好多佢係連續幾個月好似返工咁朝晏晚4個時段都打4個鐘linkz,仲得閒過zbl,唔係好明點解可以咁癡線同得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞