[I/A]數碼暴龍Linkz (33) 糞營運,X抗再戰一年

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
買個多石ac allin抽ticket然後幫正身瘋狂刷友情work唔work事關成個月exp關慳體力又可以瘋狂研究

用按鍵精靈死刷8-4咪仲有效率

近排 Memu 好唔掂播,係咁隔幾分鐘又斷線 用唔到按鍵精靈打 你有無都係咁?

memu不嬲都on9 我用pc開bs, 除咗有時斷上網會卡喺retry之外 開足24hrs都無咩問題

但刷8-4要體力我啲體力近排都係用黎刷曜日,啲素2完全唔夠

瞓前放置 計啱時間可以起身前滿體同時刷滿友情
屌⋯仆你個bamdie
今日一時段pvp可以卡兩次再停埋
抽金永遠得一粒仲要比魔防我都仲未夠⋯
仲要咁搞我⋯

係巴打喎
你地有冇呢d情況 d素1,2 真係

全AOE隊終於完成 不過換走左隻戰暴X搞到無水技
有無巴打得閒試陣
有無巴打得閒試陣

俾你射下
5518 7752
有無巴打得閒試陣

俾你射下
5518 7752

以為你隻究天弱暗
多謝s巴細佬呢隊打人痛撚到有啲意外

試唔試多次我用返平時用既HP隊長

試唔試多次我用返平時用既HP隊長

都得我想試多啲組合
好似唔錯,未上血防盾嘅究天夠班入大血自由組隊

好鬼痛

好鬼痛

古魔左之後打金甲有1500+ 真心出乎意料

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

戰X我忍痛拎走左,因為唔係AOE 戰X價值係抗封同黑奧一樣,我見到呢兩隻唔會上龍帝(平時靠龍帝封白奧魚)但呢兩隻弱毒,戰X真係專用黎打蜂,今日俾隻戰X打骨,扣1300...

同埋帶左龍帝之後打金血防海天唔洗帶草火技都得 係S5有幾場都試過係咁

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

戰X我忍痛拎走左,因為唔係AOE 戰X價值係抗封同黑奧一樣,我見到呢兩隻唔會上龍帝(平時靠龍帝封白奧魚)但呢兩隻弱毒,戰X真係專用黎打蜂,今日俾隻戰X打骨,扣1300...

同埋帶左龍帝之後打金血防海天唔洗帶草火技都得 係S5有幾場都試過係咁

咁隻戰X上唔上金攻金防好
我而家呢隊最驚撞到草抗機邪, 傻雀BM, 蜂
數碼之魂?

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

我已經無晒金 得返少量魔攻,所以無上,不過我覺得唔洗咁快allin戰X,遲下實出隻勁水 機邪其實幾正,好萬用,蜂同BM其實你隻金甲頂到三下 +兩隻打佢平傷已經得,某3金VI/V攻例外
數碼之魂?

數碼之魂不知幾正

打啲擺明物防隊 呢場無隊長
數碼之魂?

數碼之魂不知幾正
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/03/015150_0e1a3d0e3e16a6102bbb8834a1a1e2e0.png[img]

uu 私家雞
天女高達金仔炸佢

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

我已經無晒金 得返少量魔攻,所以無上,不過我覺得唔洗咁快allin戰X,遲下實出隻勁水 機邪其實幾正,好萬用,蜂同BM其實你隻金甲頂到三下 +兩隻打佢平傷已經得,某3金VI/V攻例外

水技唔考慮用維京v2?
之前d人又話佢勁

依家個個轉用戰暴x
數碼之魂?

數碼之魂不知幾正
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/03/015150_0e1a3d0e3e16a6102bbb8834a1a1e2e0.png[img]

uu 私家雞
天女高達金仔炸佢

數碼之魂其實ok 係aoe隊可以用刷抗做補弱 我間唔中都會放佢出去鳩射

好鬼痛

果然冇水技係唔掂
要快手D整返隻戰X先得

水技唔考慮用維京v2?
之前d人又話佢勁

依家個個轉用戰暴x

輸出問題 維京V2輸出靠毒,第二繼裝回,靠佢招500物就死得
就到1001 巴打聽日唔小心做左1001記得開post
數碼之魂?

數碼之魂不知幾正

uu 私家雞
天女高達金仔炸佢

數碼之魂其實ok 係aoe隊可以用刷抗做補弱 我間唔中都會放佢出去鳩射

之前隻大命中妖狐無上到水馬
升隻黎玩下都好 係咪刷暗好
btw呢個禮拜整三墮三劍皇
劍皇差一隻

好鬼痛

究天剩係一粒A晶都夠玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞