【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
宜家進展成點
占士唔俾
我皇成日話要同CP3, melo, wade打兄弟籃球
我係佢隊友都唔鋸啦
成件事最奇怪係 到底佢想走係最近既事
定一早騎已經知

如果一早知 之前就可以同人傾交易
依家可交易既對象好似唔多

好似話之前就講咗 但係騎唔理

係選秀個時有諗過送走佢(可能係有D唔錯既offer),但個時Kyrie未話要走,所以就不了了之左。
勇士個個減薪都要留隊,真係兄弟波

作為勇迷有野要講
當初curry話減薪留盡人
但簽咗2.2億contract
咩原因唔知 但事實KD反而一年先2500萬冇攞到盡
成隊勇士因為curry嘅人工逼爆晒
雖然核心嘅my boy同生命石都留底
有埋黑人問號同卡斯比
就連zaza都300幾萬留底
但諗唔明點解mcgee會係最後一個處理
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

作為勇迷有野要講
有埋黑人問號同卡斯比
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

curry份約係補償返佢之前太平
FOJ好小氣架喎
將來倒戈一定俾FOJ撞到仆街

作為勇迷有野要講
有埋黑人問號同卡斯比
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

我唔like curry
但佢係值 呢幾年將勇士隊波 推上咁高
補償or whatever
聽講話想去馬刺
FOJ好小氣架喎
將來倒戈一定俾FOJ撞到仆街

好期待foj撞鳩irving
或者學台仔講句俾irving吃火鍋
成日話irving 靠lbj 證明唔到自己,呢家想挑戰難度又要屌柒佢

我覺得佢啲格似高比
咁有技術 緊係想證明
但馬刺又有興趣果下又真係RR地頭

作為勇迷有野要講
有埋黑人問號同卡斯比
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

我睇咗勇士4年
最中意curry
但對佢要2.2億真係有啲無言
一開頭話想留晒成team人
今年嘅陣容真係幾乎完美
唔要clark好正常 同垃圾巴恩斯一樣極唔穏定
但要咗2.2億之後差啲連my boy都留唔低
依家仲要差個mcgee
講真勇士有幾次都係靠mcgee爆籃快攻先拉開比分
底薪實在太唔應該
兄弟籃球
兄弟籃球

贏就兄弟輸就契弟
廢老表示:依家d後生真係...
騎狗表示:依家d後生真係...
咁熟面口嘅對白

作為勇迷有野要講
有埋黑人問號同卡斯比
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

我睇咗勇士4年
最中意curry
今年嘅陣容真係幾乎完美
依家仲要差個mcgee
底薪實在太唔應該

Curry 有bird rights
公度d講 佢咁後生番係foj隔離都係發育不良/宜家已經係
foj身邊既球員只需要每一專一樣野
所以irving都係one dimension到痴線

其實有時佢show到組織既天分
不過冇機會試呢方面

騎士D人太鐘意睇佢單打,個波一比到佢個個就企定定眼甘甘咁望住佢,特別係我皇,成日係三分線外睇Kyrie係到插花
正宗

狗也不屌
占屎又可以換隊了

「加盟塞爾特人是我兒時的夢想。」

「我體內流的血是綠色的!」

如果foj真係再出走
相比起綠軍,我覺得foj應該會去湖人
一去綠軍咪盞又俾人話抱IT團
去到湖人起碼都可以做下大佬

btw邊個出走都好
kyle korver最陰公
以為可以原班人馬再搏ring
冇咗irving/foj是但一個 猗分分鐘連東岸冠軍都冇

咪玩啦FOJ邊夠膽去西岸
去到西岸分分鐘第一輪PO就比人打走
佢永遠都要留係東岸打到總決賽先顯到自己好勁
再拎個總亞軍先可以怒噴隊友太廢要組團
去公鹿換giannis
波波:聽講irving 唔想同lbj 打波,我地要把握機會,即刻打俾騎士,同佢地講,我地可以用AGG 同佢地換......

LBJ

作為勇迷有野要講
有埋黑人問號同卡斯比
仲要係底薪
今季佢表現真係唔差

我睇咗勇士4年
最中意curry
今年嘅陣容真係幾乎完美
依家仲要差個mcgee
底薪實在太唔應該

Curry 有bird rights

鬼唔知咩
依家講緊係佢拎咗2.2億逼爆晒薪酬空間
KD夠可以拎3千幾萬啦
我中意勇中意curry 但我唔會by佢呢個做法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞