【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
Kyrie Irving表示,他渴望去到一支能夠成為焦點的地方比賽,而且也不願意再與LeBron James成為隊友。而LeBron James知道Kyrie Irving的決定後,感到十分失望。

http://basketball.fanpiece.com/m/basketballzone/c1290084.html

以後Final 都見唔到 Kyrie 啦
唔撚係掛
Irving冇lbj 想打入final都幾難 遲早後悔 玩明星主意 呢家d後生仔
FOJ好小氣架喎
將來倒戈一定俾FOJ撞到仆街
Love 順勢出走埋啦
急攻近利又唔抵得人地勁過自己
急攻近利又唔抵得人地勁過自己

贏就贏大帝,輸就輸隊友
無LBJ佢連playoffs都未必入到
佢齋靠自己真係連playoffs都未必入到, 好撚憎占狗條死仆街都係咁話
占士等你呢句好耐喇
再出走等艾榮做衰人
贏就贏大帝,輸就輸隊友

事實黎既 佢自己帶隊4年真係PO都入唔到
今季無LBJ, 有KI同LOVE既比賽好似係0勝8負定0勝4負 反正係全敗

呢三季加埋無LBJ有KI同LOVE既比賽 勝率都唔知有無3成
今年對勇如果唔係irving中間hot hand, 我諗輸得仲多,不過大家都係將個焦點放係大帝到
咁突然
換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好
換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好

Melo 都三十幾啦wo
早啲講trade cp3過黎呀嘛
贏就贏大帝,輸就輸隊友

事實黎既 佢自己帶隊4年真係PO都入唔到
今季無LBJ, 有KI同LOVE既比賽好似係0勝8負定0勝4負 反正係全敗

呢三季加埋無LBJ有KI同LOVE既比賽 勝率都唔知有無3成

愛都仲可以話西岸難打入唔到季後賽,但 ki 連入東岸季後賽都做唔到既時候,真係好意思覺得自己係主角
報道話想去spurs? 咪又係做二線
贏就贏大帝,輸就輸隊友

睇下D留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞