【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike

我睇咗勇士4年
最中意curry
但對佢要2.2億真係有啲無言
一開頭話想留晒成team人
今年嘅陣容真係幾乎完美
唔要clark好正常 同垃圾巴恩斯一樣極唔穏定
但要咗2.2億之後差啲連my boy都留唔低
依家仲要差個mcgee
講真勇士有幾次都係靠mcgee爆籃快攻先拉開比分
底薪實在太唔應該

Curry 有bird rights

鬼唔知咩
依家講緊係佢拎咗2.2億逼爆晒薪酬空間
KD夠可以拎3千幾萬啦
我中意勇中意curry 但我唔會by佢呢個做法

人地有birdright 可以爆cap續約
何況人地之前幾年收緊童工價 而家帶黎嘅價值我覺得係值2.2億喎

有d on9仔連bird right係咩都唔知就喺呢度9up

就算curry唔拎2.2億都留唔住mcgee 同埋勇士啲人都話mcgee仔細老婆嫩不如去其他隊拎高啲人工 反正已經有ring

如果勇要高薪續麥基 其實擺curry最後簽就得? 我理解bird right係可以咁用

留最後簽就可以無視爆cap

份中產野俾左黑人問號ma
公度d講 佢咁後生番係foj隔離都係發育不良/宜家已經係
foj身邊既球員只需要每一專一樣野
所以irving都係one dimension到痴線

其實有時佢show到組織既天分
不過冇機會試呢方面

比占狗害撚死

有無睇波 ki試過30+但0助攻 lbj因為咁而話過佢 今年講usage佢仲高過lbj 放左好多球權比佢試 係佢自己唔撚掂 怪人?

但隊波圍住lbj黎砌呢。。

不過冇機會試呢方面

比占狗害撚死

有無睇波 ki試過30+但0助攻 lbj因為咁而話過佢 今年講usage佢仲高過lbj 放左好多球權比佢試 係佢自己唔撚掂 怪人?

十四巨頭冇左占屎唔識打波?
10幾個all star wo

成隊板凳好似冇咗foj波都唔識拍
foj一落場抖
成隊板凳出黎廢到震
齋係今年game5後備得分
我勇35:7猗
唔好話勇士係正選+後備先咁勁
猗一直有keep住高身價正選係場上架
睇左咁多留言都係覺得係lbj擔心走左ki下年無人做替死鬼

不過冇機會試呢方面

比占狗害撚死

foj一落場抖
成隊板凳出黎廢到震

輸防守
ki jr korver呢d公認防守黑洞
攻其實廿三號戰術夠做

唔記得係咩節目睇過,jr叫做騎士後場大鎖 對位d命中率會下降....

比占狗害撚死

foj一落場抖
成隊板凳出黎廢到震

輸防守
ki jr korver呢d公認防守黑洞
攻其實廿三號戰術夠做

唔記得係咩節目睇過,jr叫做騎士後場大鎖 對位d命中率會下降....

成個猗嘅防守真係講唔出邊個係掂
Pro星guts加Melo 換ki+TT啦

Curry 有bird rights

鬼唔知咩
依家講緊係佢拎咗2.2億逼爆晒薪酬空間
KD夠可以拎3千幾萬啦
我中意勇中意curry 但我唔會by佢呢個做法

何況人地之前幾年收緊童工價 而家帶黎嘅價值我覺得係值2.2億喎

有d on9仔連bird right係咩都唔知就喺呢度9up

就算curry唔拎2.2億都留唔住mcgee 同埋勇士啲人都話mcgee仔細老婆嫩不如去其他隊拎高啲人工 反正已經有ring

如果勇要高薪續麥基 其實擺curry最後簽就得? 我理解bird right係可以咁用

咁可能二姑會留唔住 其實今年選秀嗰個好明顯係mcgee嗰類用途 佢發唔發揮到係另一回事 無謂阻人發達

我之前話有意見
係指curry一拎完冠軍之後
接受訪問話願意為留住成team人而降薪
我唔知佢應該拎幾多先係合理化
可以保留晒原班人馬
但起碼本身拎完2.2億之後連iguodala都差啲續唔到約
如果唔係我勇一開頭因為2.2億然後開較低嘅價俾iguodala
洗鬼大把新聞話iguodala要走咩
個個都為錢 邊個唔知
我講嘅係既然curry講得話減薪留all teammates
但係拎2.2億呢個價 係會逼爆晒薪酬空間
依家事實係拎咗2.2億之後續人一波三折

https://www.basketball-reference.com/contracts/GSW.html
就算減左curry果3千幾萬
計返佢bird right個cap holds 1800萬
其實點都爆cap
所以curry簽幾多其賓都唔太關事
係會逼爆個薪酬空間但其實佢拎幾大份約同之後續人有幾難其實冇乜關係
只係老闆要俾多幾多稅姐

咁可能二姑會留唔住 其實今年選秀嗰個好明顯係mcgee嗰類用途 佢發唔發揮到係另一回事 無謂阻人發達

我之前話有意見
可以保留晒原班人馬
如果唔係我勇一開頭因為2.2億然後開較低嘅價俾iguodala
個個都為錢 邊個唔知
我講嘅係既然curry講得話減薪留all teammates

https://www.basketball-reference.com/contracts/GSW.html
其實點都爆cap
係會逼爆個薪酬空間但其實佢拎幾大份約同之後續人有幾難其實冇乜關係
只係老闆要俾多幾多稅姐

學到野

我之前話有意見
可以保留晒原班人馬
個個都為錢 邊個唔知

其實點都爆cap
只係老闆要俾多幾多稅姐

幾時續人一波三折?
生命石,大胃西,zaza,curry,kd
既簽
一波三折?
係Iggy傾多幾傾

一波三折講mcgee?
呢度咁多反占真係痴左線
怪占士輸冠軍真係笑死人
輸波佢有責任但絕對唔係戰犯
輸比今年既勇士好出奇咩
勇士12-0打到入FINAL架
組團都要搏曬命先有機會贏架
你估舒適圈咩
呢度咁多反占真係痴左線
怪占士輸冠軍真係笑死人
輸比今年既勇士好出奇咩
你估舒適圈咩

第二樣我唔講
齋講你個12-0
屌你你猗11勝1負係自己攞黎
以為IT傷咗就輕敵hea打
輸咗抵撚死

相反我勇game1係唔係zaza zip腳大家雙眼係雪亮嘅
但之後3場勇士冇輕敵過喎

咁都有得懶勇士12-0?
呢度咁多反占真係痴左線
怪占士輸冠軍真係笑死人
輸比今年既勇士好出奇咩
你估舒適圈咩

第二樣我唔講
齋講你個12-0
輸咗抵撚死

咁都有得勇士12-0?
呢度咁多反占真係痴左線
怪占士輸冠軍真係笑死人
輸比今年既勇士好出奇咩
你估舒適圈咩

第二樣我唔講
齋講你個12-0
輸咗抵撚死

咁都有得勇士12-0?

巴打講zip腳打左防瘋狗症嘅針未?
呢度咁多反占真係痴左線
怪占士輸冠軍真係笑死人
輸比今年既勇士好出奇咩
你估舒適圈咩

第二樣我唔講
齋講你個12-0
輸咗抵撚死

咁都有得勇士12-0?

我係指勇士無論人腳,士氣,團結,狀態
大部份都處於高位
反相猗士打到11-1算係咁啦
到左決賽就見到兩隊分野
占士既數據同效率係靚架喎
好多機會分波比隊友同比KI單打
輸係好合理,但唔係講到垃圾咁囉
KI 肯定唔妥FOJ 好耐, 亦都忍夠
所以先會淨係講我要走, 而走去邊都未知
佢都肯定話曬俾球隊知想走, 但球隊都無行動先咁爆出黎
球隊亦都應該係因為FOJ 話唔俾, 所以無倾過換咩人
依家仲有咩人可以換

走啦大陸狗

我之前話有意見
可以保留晒原班人馬
個個都為錢 邊個唔知

Curry有鳥權 簽1800萬以上簽幾多都係計1800
唔計落CAP 明未
BTW二姑夠話願意為留住成team人而降薪
咪又係出去抬價

上面有巴打俾咗source依家明咗
woj 話rose 傾緊210萬加入騎士
woj 話rose 傾緊210萬加入騎士

底薪
贏就贏大帝,輸就輸隊友

事實黎既 佢自己帶隊4年真係PO都入唔到
今季無LBJ, 有KI同LOVE既比賽好似係0勝8負定0勝4負 反正係全敗

呢三季加埋無LBJ有KI同LOVE既比賽 勝率都唔知有無3成

愛都仲可以話西岸難打入唔到季後賽,但 ki 連入東岸季後賽都做唔到既時候,真係好意思覺得自己係主角

咩話?
決定正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞