【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
woj 話irving 係因為驚james 又走
留低一堆垃圾約比佢 所以先下手為強要走
先唔講melo會唔會好似你講咁肯防守
就盤佢肯都唔會對cavs有防守上既進步
唔好9up幾句就當自己係專家啦

我無話我係專家wor,係你地瘋狂鳩up,你講野要有根有據,我點撚度話係專家,你指俾我睇
我只係就住nk 同cav 既環境因素分析都唔得呀
心態唔會變?咁卡達到今日都當自己係入樽王來打就一早無人要啦

騎有lbj 睇住,個個防守意識都好左,有時俾人easy 剷底,連TT 都夠膽屌lbj
如果melo 入騎,佢身體質素尚在,又可能係生涯最後一張大約,最後衝冠機會,加上有lbj 影響
佢可能會打得搏d 有乜問題?
個個盲反又唔俾理據好威威?

笑撚死人咩

紅色個句真係笑撚死
playoff game2 勇邊界發球 猗5條友全部背對住hea住行
最後俾klay灌埋籃
講防守

用一球來否定成個生涯

成班猗狗咪又係用舊年game7最後個球3分黎否定我勇73勝?
猗防守廢就廢啦
今年除咗game4黑哨之外你搵一場防得掂俾我睇

醒目

同埋聽講佢一早同騎講過要走 騎冇理到
灰左
其實ki同lbj 打多d 團體籃球會好好多
成日玩一人籃球 今日有板你睇

醒目

抵啦LBJ 咁樣對WADE同BOSH

醒目

FOJ組唔團一定組
留原班陣容肯定都唔夠廢勇打
大個仔喇
想證明自己都唔係咩問題

我無話我係專家wor,係你地瘋狂鳩up,你講野要有根有據,我點撚度話係專家,你指俾我睇
我只係就住nk 同cav 既環境因素分析都唔得呀
心態唔會變?咁卡達到今日都當自己係入樽王來打就一早無人要啦

騎有lbj 睇住,個個防守意識都好左,有時俾人easy 剷底,連TT 都夠膽屌lbj
如果melo 入騎,佢身體質素尚在,又可能係生涯最後一張大約,最後衝冠機會,加上有lbj 影響
佢可能會打得搏d 有乜問題?
個個盲反又唔俾理據好威威?

笑撚死人咩

紅色個句真係笑撚死
playoff game2 勇邊界發球 猗5條友全部背對住hea住行
最後俾klay灌埋籃
講防守

用一球來否定成個生涯

成班猗狗咪又係用舊年game7最後個球3分黎否定我勇73勝?
猗防守廢就廢啦
今年除咗game4黑哨之外你搵一場防得掂俾我睇

算喇 上年咪又係黑哨吹到curry 6 犯
唔係幾想kyrie入馬刺
廢事又比班刺迷指指點點啦
尤其係fb page班濕鳩台狗

頂你個名同我一樣既
贏就贏大帝,輸就輸隊友

事實黎既 佢自己帶隊4年真係PO都入唔到
今季無LBJ, 有KI同LOVE既比賽好似係0勝8負定0勝4負 反正係全敗

呢三季加埋無LBJ有KI同LOVE既比賽 勝率都唔知有無3成

愛都仲可以話西岸難打入唔到季後賽,但 ki 連入東岸季後賽都做唔到既時候,真係好意思覺得自己係主角

curry以前夠入唔到季後賽

咖哩哥無拎 mvp 都唔會開聲屌要 attention
Cav其實都需要防守叻的控衛
明明係榮叔 game 7 隊入球三分先贏到,你班foj 迷係度亂嗡

廢左成個生涯,顏射左curry 一球3分就吹到神咁

咪就係,無左 foj ki 係講緊連 playoff 都無
占屎又可以換隊了

「加盟塞爾特人是我兒時的夢想。」

「我體內流的血是綠色的!」
占屎又可以換隊了

「加盟塞爾特人是我兒時的夢想。」

「我體內流的血是綠色的!」

如果foj真係再出走
相比起綠軍,我覺得foj應該會去湖人
一去綠軍咪盞又俾人話抱IT團
去到湖人起碼都可以做下大佬

btw邊個出走都好
kyle korver最陰公
以為可以原班人馬再搏ring
冇咗irving/foj是但一個 猗分分鐘連東岸冠軍都冇
明明係榮叔 game 7 隊入球三分先贏到,你班foj 迷係度亂嗡

同raygun球三分一樣

但無人記得ki球三分之前james連拎8分加The block

無人記得raygun球三分前 james第四節拎左16分

如果攞波個個係lbj一定唔夠膽好似ki raygun咁射

咁你睇返Ray射入佢球三分前係邊個射先
對佢改觀
唔講以為佢playoff淨係入1球3球呀
d迷占真係
唔係幾想kyrie入馬刺
廢事又比班刺迷指指點點啦
尤其係fb page班濕鳩台狗

頂你個名同我一樣既

hi

襟兄弟
個個淨識講爭冠爭冠,冠軍irving有啦,況且佢先26又唔係冇能力,想試下出去做大佬証明自己都唔出奇啫,lbj轉隊又屌組巨頭,依家後生仔irving轉隊又要笑鳩人冇lbj含得柒,上年final邊個絕殺先?先唔理佢轉隊明唔明智,至少我欣賞佢有咁既勇氣

利申:尊敬lbj既kobe迷
Irving冇lbj 想打入final都幾難 遲早後悔 玩明星主意 呢家d後生仔

入唔入到playoff都成問題
去勇士隊啦

我諗換Klay Thompson 同AI9 有得諗

Stephen Curry 同Irving 打雙後衛

場均ankle break想要幾多個
人地想同curry打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞