【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
班占狗開始發狗癲喇

事實foj是但搭隻star都穩入東決啦
Irving老幾?
Please come nyk
班占狗開始發狗癲喇

好同情佢地

呢幾個月入面癲夠兩次
klay先係真手感仔
同猗換ki算啦

klay 係落後時追分,追完就俾順景手感尾彩推波仔拉開

乜9,幾時klay嘅作用係變咗落後追分 明明熱菇先係最多關鍵時候止血嗰個
去勇士隊啦

我諗換Klay Thompson 同AI9 有得諗

Stephen Curry 同Irving 打雙後衛

一人一粒波都唔夠分
curry irving durant

講得呢句你上季都應該冇睇過勇士比賽

瞓咗冇睇 原來irving上季已經加盟咗勇士?
佢單天至尊個陣未試過入playoff,那來的信心?
去勇士隊啦

一人一粒波都唔夠分

講得呢句你上季都應該冇睇過勇士比賽

瞓咗冇睇 原來irving上季已經加盟咗勇士?

Curry KD 2個無球都係高手
唔覺Kyrie同佢地夾唔到
唔好搞我勇ok?klaytom連pg都唔換 要ki?騎緊係想要klay啦防守大鎖
換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好

Melo有防守,難聽過粗口
( Show Blocked User - 伍雲長 )
同你班死賤種講野都晒鳩氣

正常分析下d 客觀因素都可以選擇性失明
換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好

Melo有防守,難聽過粗口

佢肯守真係守得唔錯
不過呢兩年本身隊波柒佢就冇心守
去勇士隊啦

一人一粒波都唔夠分

後場防守咪出哂事

curry 同durant 上季已經證明左佢地夾到wor
irving 入去可能會受佢地影響呢,就算無curry 既視野,就咁同durant pick n roll 下都好過騎咁無限單打啦

大佬curry分咗幾多球權俾durant

kd 加入第一季已經champ 到wor,又拎埋fmvp,命中率又高左
curry 又輕鬆左開心左
兩個人pick n roll 威力又強大
咁都叫夾唔到係咩
咁你眼中夾到既定義係乜?你又有乜高見?
換klay都比你班戇鳩諗到 換比你打自己?
勇士需要Irving?
去勇士隊啦

一人一粒波都唔夠分

後場防守咪出哂事

curry 同durant 上季已經證明左佢地夾到wor
irving 入去可能會受佢地影響呢,就算無curry 既視野,就咁同durant pick n roll 下都好過騎咁無限單打啦

大佬curry分咗幾多球權俾durant

kd 加入第一季已經champ 到wor,又拎埋fmvp,命中率又高左
curry 又輕鬆左開心左
兩個人pick n roll 威力又強大
咁都叫夾唔到係咩
咁你眼中夾到既定義係乜?你又有乜高見?

而家講緊curry分咗球權俾durant所以兩個夾到喎
但如果加埋irving一一粒波點夠分啊
唔出走點簽到高薪合約, 打波始終都係睇錢
唔出走點簽到高薪合約, 打波始終都係睇錢

佢出走好似要減人工喎上網睇
成件事最奇怪係 到底佢想走係最近既事
定一早騎已經知

如果一早知 之前就可以同人傾交易
依家可交易既對象好似唔多
成日話irving 靠lbj 證明唔到自己,呢家想挑戰難度又要屌柒佢
成件事最奇怪係 到底佢想走係最近既事
定一早騎已經知

如果一早知 之前就可以同人傾交易
依家可交易既對象好似唔多

好似話之前就講咗 但係騎唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞