【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
superteam 又屌,one man band 又屌

你諗下呢兩單野都影響住某個人既利益
做FOJ 隊友

慘過食屎

換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好

Melo 都三十幾啦wo

Melo 防守好差wor

佢唔係唔得,係唔做啫
佢同lbj 打完奧運防守都好左

你講撚哂啦
咁個撚個球員都可以單場100分啦
唔係唔得,係唔做姐
痴撚線

以前melo 防守真係好過一排,記者問佢乜事,佢話同lbj 打過波受佢影響
舊年pj 之亂連波仔都反抗,melo 係大佬帶頭hea 打有乜出奇
人唔會進步?心態唔會改變?
咁分析都唔得咁你地又有乜高見

3x歲學人講進步啊
做FOJ 隊友

慘過食屎

都幾慘既
wade同bosh又無啦啦同james執左兩隻介指
連irving同love都執到一隻
換到melo 既話根就vv 雙贏,一來cav 唔需要pg,換melo返來可以改善cav 既防守
二來irving 去NY 可以做主角,正正係佢想既野,反正佢都痴左隻ring 返來,已經無欲無求,收人工早d 放暑假撈下秘撈同休養生息拖長個球員生捱仲好

亂9咁up 換melo改善cav防守? 無睇過波就唔好係到扮有料亂吹啦 melo出哂名防守毒瘤你都講得出依句
作為勇迷真係好開心
做FOJ 隊友

慘過食屎

都幾慘既

還返個FMVP比Wade 啦
欣賞佢既 係呢個抱大腿時代仲想玩一人球隊

Melo 都三十幾啦wo

Melo 防守好差wor

居然仲有人期望MELO可以令球隊變好

亂9咁up 換melo改善cav防守? 無睇過波就唔好係到扮有料亂吹啦 melo出哂名防守毒瘤你都講得出依句

所以我講人會變都唔得?
我講非不能也,是不為也呢個論點都唔得?
lbj 防守勁,佢係咪企係度唔郁都可以追魂block 晒d 人先?你直接答我係咪防守勁野人唔郁都可以擋晒d 人偷晒d 波
去邊隊?
過太陽la
做FOJ 隊友

慘過食屎

都幾慘既

還你老母咩,咁都拎唔到FMVP,唔通你老母拎咩

melo防守?
melo攻又回塘,守又要睇心態仲要三十幾歲都可以講到ww
真係笑而不語
占迷潛左咁耐

終於浦頭啦
欣賞佢既 係呢個抱大腿時代仲想玩一人球隊

CHAMP都拎左,趁仲係全盛時期搏MVP表現唔可以屈服係LBJ底下架啦
做FOJ 隊友

慘過食屎

都幾慘既

還你老母咩,咁都拎唔到FMVP,唔通你老母拎咩

講緊11年呀
明明係榮叔 game 7 隊入球三分先贏到,你班foj 迷係度亂嗡
先唔講melo會唔會好似你講咁肯防守
就盤佢肯都唔會對cavs有防守上既進步
唔好9up幾句就當自己人專家啦
先唔講melo會唔會好似你講咁肯防守
就盤佢肯都唔會對cavs有防守上既進步
唔好9up幾句就當自己係專家啦
明明係榮叔 game 7 隊入球三分先贏到,你班foj 迷係度亂嗡

廢左成個生涯,顏射左curry 一球3分就吹到神咁
Irving去馬刺可能會好慘,因為佢嘅單打技術同馬刺嘅戰術有啲唔夾...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞