【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
連登仔好波,一秒變地底泥
占士要多謝佢 而家再出走有曬藉口
熱水有冇機會執到Kyrie呢?
灰左
其實ki同lbj 打多d 團體籃球會好好多
成日玩一人籃球 今日有板你睇

同LBJ一隊點打團體籃球呀
占屎又可以換隊了

「加盟塞爾特人是我兒時的夢想。」

「我體內流的血是綠色的!」

如果foj真係再出走
相比起綠軍,我覺得foj應該會去湖人
一去綠軍咪盞又俾人話抱IT團
去到湖人起碼都可以做下大佬

btw邊個出走都好
kyle korver最陰公
以為可以原班人馬再搏ring
冇咗irving/foj是但一個 猗分分鐘連東岸冠軍都冇

痴得lbj預左俾人用完即棄啦
占屎又可以換隊了

「加盟塞爾特人是我兒時的夢想。」

「我體內流的血是綠色的!」

如果foj真係再出走
相比起綠軍,我覺得foj應該會去湖人
一去綠軍咪盞又俾人話抱IT團
去到湖人起碼都可以做下大佬

btw邊個出走都好
kyle korver最陰公
以為可以原班人馬再搏ring
冇咗irving/foj是但一個 猗分分鐘連東岸冠軍都冇

FOJ去邊隊都做大佬架喇 只有人地抱佢團 佢CARRY隊友
早啲講trade cp3過黎呀嘛

呢個真
竟然有人話換melo返黎加強防守
占士柯打: 換幾個有用既人番黎,辛苦你喇
竟然有人話換melo返黎加強防守

睇完句野即刻噴水
明明隊波係榮叔㗎,你老味 I am back .......
去勇士隊啦

我諗換Klay Thompson 同AI9 有得諗

Stephen Curry 同Irving 打雙後衛

一人一粒波都唔夠分
curry irving durant

講得呢句你上季都應該冇睇過勇士比賽
去勇士隊啦

我諗換Klay Thompson 同AI9 有得諗

Stephen Curry 同Irving 打雙後衛

一人一粒波都唔夠分
curry irving durant

講得呢句你上季都應該冇睇過勇士比賽

榮哥話要帶隊
kobe 係佢偶像 可能影響到佢嘅想法
klay先係真手感仔
同猗換ki算啦

klay 係落後時追分,追完就俾順景手感尾彩推波仔拉開
好期待decision 3.0
班占狗開始發狗癲喇
呢個真
明明隊波係榮叔㗎,你老味 I am back .......

榮叔隊波排第幾
俾多個wiggins你咪最多變第二隊潛力狼
潛廿年都未入到final啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞