【突發】Kyrie Irving 話唔想同 Lebron James 打波

325 回覆
115 Like 1 Dislike
為自己將來打算
大家都知lbj為人幾仆街
見咁多位識波既連登仔係咁話之前irving帶隊 連playoff都入唔到
其實呢個就係佢想走既原因 要證明而家自己係有能力做大佬 而佢既模板就係iverson咁 好尊敬佢喺而家組巨頭既時代 仲想試下證明自己
當然唔排除佢知道Lbj之後會走or佢地4兄弟入哂cavs 所以走先

正解
為自己將來打算
大家都知lbj為人幾仆街

輸波後係咁放風話要去湖人, 占士真係賤種狗黎
啱啱傳緊Irving加shumpert換rose加melo
騎士係咪當ny班友on9㗎

唔係應該掉返轉咩

唔係應該掉返轉咩

唔關事啦 如果ny肯交易melo仲有交易否決權,melo都係一心想去火箭多啲㗎啦,所以應該無乜可能成事

唔係應該掉返轉咩

唔關事啦 如果ny肯交易melo仲有交易否決權,melo都係一心想去火箭多啲㗎啦,所以應該無乜可能成事

如果紐約用呢兩件換到榮叔同iman返黎
直情對紐係神deal
Kyrie明白到Lebron James只能共富貴 不能共患難
佢應該係諗 想走出泥自己帶一隊
長期活係FOJ底下 會一成不變 好難成長
佢咁做都唔錯既 成長會令佢更強
佢應該係諗 想走出泥自己帶一隊
長期活係FOJ底下 會一成不變 好難成長
佢咁做都唔錯既 成長會令佢更強

嬴就兄弟輸就契弟,比我都冇癮啦
Durant組巨頭放棄隊中地位=比連登仔屌
Irving唔組巨頭想做大佬=比連登仔屌
結論:點都比人屌
成班占狗一見到KI想走就插到KI變地底泥
明明KI單打133次,平均每個possession都拎到1.18分,
全nba排緊第二
班垃圾智障占狗起度插佢帶唔起隊波打入playoff又剩
唔諗下ki帶隊既時候身邊係咩隊友
班廢柴防守係幾咁廢 進攻又交唔到功課
你估果陣騎士個陣好似當年76人ai果班防守專家咁咩
班占狗而家見ki走慌唔係淆撚晒底咩
無左KI騎士進攻點得返LBJ一個
由其係騎士進攻咁依賴單打
出年可以盡情恥笑占狗賴隊友廢

仲有LBJ呢

呢句岩聽
Irving唔組巨頭想做大佬=比連登仔占狗
期待之後irving對lbj

Kyrie ankle break Lebron
定James 追block Irving

Kyrie ankle break Lebron
定James 追block Irving

最好有架打
欣賞佢既 係呢個抱大腿時代仲想玩一人球隊

CHAMP都拎左,趁仲係全盛時期搏MVP表現唔可以屈服係LBJ底下架啦

佢有機會拎得分王
MVP
如果係騎,應該都難
Durant組巨頭放棄隊中地位=比占狗
Irving唔組巨頭想做大佬=比連登仔占狗
結論:點都比狗屌
終於唔洗睇勇士打騎士final啦 3年都呢兩隊 悶死了
明明隊波係榮叔㗎,你老味 I am back .......

榮叔隊波排第幾
俾多個wiggins你咪最多變第二隊潛力狼
潛廿年都未入到final啦

占士帶孩咁撚勁洗撚trade 3巨頭返黎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞