突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
你個咩廢point
咩人會接受唔到
你知唔知自己講緊乜?
第一集叫學識聽下人意見,
但第二集比意見既人死左重留左堆唔識用既野佢,個特工王重要係流既,中晒伏唔覺有成長過。
第三集係撞到前兩個蜘蛛俠,死左親人,先開始思考自己要點做。

第三集尾先自己搬去一個人住,要自己搵錢,呢個環境係其他蜘蛛俠既開頭。
Okoye就膊頭夠橫,有肌肉線條
Nakia就典型黑妹有前有後

Shuri瘦撚到肯亞咁嘅身形,仲學人剪個tb頭
你真係好鍾意突個龜頭出嚟俾人笑
仲有一樣, D+ 都有影響, 上完電影好快就上D+ , 又拍到電視電影咁, 又焗啲人要睇埋電視劇
喂大佬 第二集佢咪學到唔好輕易信人囉 但你第三集明知班人係奸 你仲去信佢哋話要救佢哋 仲搞到自己屋企人死埋 成個劇情係做乜撚?第二集尾個成長去左邊?
帶班壞人上自己屋企同自己最親既人一齊
茄可信呀 !
Wandavision係講Wanda點放底傷痛
又講連區區西景鎮居民都不忍傷害
然後去到DS2就變得兇殘成性
當Wandavision個Ending弱智
當然你可以話比本書控制
但同啲奸角點解咁奸呀,因為佢係痴線架
一樣咁膚淺

同埋自己致敬自己唔撚係叫致敬
現實都大把依類人啦
成長咗就真係成熟咩
可以只係冇咁幼稚咋
我諗現實唔會有人咁大愛 見到個三唔識七既殺人犯會無啦啦帶佢返屋企一齊住
依個marvel同導演責任+疫情問題
Ds2開拍 Wanda vision 都未拍完
Elizabeth 自己都話唔明點解會咁
但我諗劇本先係最大影響,始終電視睇同戲院睇係兩種感受嚟
不如你講下點好法
我自己就覺得打得唔爽
角色太多 人設得某幾個深
令成套戲唔深刻
故事冇大家講到好有深度
只係正正常常嘅英雄片劇情都
下一套值得睇嘅係Guardians 3
但每個角色都有發揮唔係咁易寫
佢係蜘蛛俠
就係咁大愛
同埋你唔帶殺人犯翻屋企係驚佢殺你
但佢係英雄 怕咩被人殺
永恆族好趙婷,係好好睇
做左英雄咁耐 仲做埋d咁on9既野 呢啲咪反駁位
所以套戲劇情咪唔make sense
仲介紹埋比個乜能力都冇嘅親人識
我諗現實唔會有人係大廈之間飛黎飛去tim

但而家係做戲,佢唔係普通人,而且班所謂既壞人好多都係比藥物同機械影響,本身都係好人。
連一個上過宇宙出生入死嘅人都唔夠一堆素未謀面嘅人親
咁又未至於
我好中意CA1
CA2都幾正
Antman都幾好
Marvel前期啲戲其實幾好
中期開始啲畫面勁花勁亂
永恆族嘅畫面又變返冇咁花同亂,有種史詩感,真係幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞