突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
好心趁DC個邊自爆
搶左Henry Cavill / Gal Gadot個D過黎啦
其實幾好睇
2係ok
3真心差
其實永恆族有咩咁文藝
可能永恆族太近End Game之後出,觀眾期望係有比較同落差,但依家睇返永恆族係phase 4真係唔算差,點都好過黑寡婦,DS2同黑豹2
下 蜘蛛俠3係marvel垃圾之最
咁我又唔會呢個LOGIC
但我都覺得永恆族暫時係最好睇

其實我覺得永恆族唔差
3根本黑歷史嚟,我情願當佢唔存在過
真係唔差,甚至優質
玩爛咗滿大人依個宿敵
要十年後用套尚氣幫佢執屎
留意連仔一始都踩,罪名係大陸喱蝗婦中國式XX拍

之反發現條大陸喱蝗婦係反共的,又開始讚返

尚氣條大陸喱男主角都有類似情況
之前唔係傳過搵Henry做Captain England 咩
Gal開始老又無波就算啦
成個phase4炒哂車咪顯得呢套普通
習氣同永恆族放晒成個marvel入面算係average 嘅作品
放係Phase4 埋垃圾入面直頭算好
兩套一次過介紹咁多新角起碼都叫每個角色都有啲印象 角色動機都算係叫正常
屌你老味其他幾套Phase4 個個角色都係習體智商下降
Antman系列本身用嚟襯託之後嘅戲(Civil War同埋Endgame),尤其是第二集拍得好垃圾

今集係因為反派係征服者康先至畀大家有咁大期望
Far from home真係好好睇
影視台主流話 The Flash 幾好睇都無用,啲角色唔會有後續

Ant-Man 3 幾差都好,鋪路復仇者5大佈局

Ant-Man 3 > The Flash
MARVEL 都係唔明....女角個樣都係一個問題
首先俾留個長髮既Evangeline Lilly我先,
其次Kathryn Newton 明明好好J , 個造型柒到
垃圾故事
成套片只係賣情懷
趙婷 connect Marvel fans 同 DC Snyder fans

Marvel出咩都為未來鋪路。之前係有年輕新角色/第二代角色,嗰超粒方即刻話係為青年復仇者鋪路,仲要講咗好多次,但MCU從未有提過
睇評價好似話搞笑同認真之間平衡唔到
同埋cgi太多之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞