突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
黑豹有力架加成
仲要本身爛蕃茄成堆m記撚本身都會比高啲分
唔係好明
你架啦

成個phase4咁撚垃圾

2023仲marvel?過哂氣
現實到鏡像次元都俾蜘蛛俠撚
Strange已經命中之人都練咗好耐 肥仔兩下就開到門
Fix好啲壞人但送佢地返去送死
佢理解力有問題 因為如果end game 後得一套marvel 你講既野都成立 佢以為你話好睇過end game
永恆族個完整性真心唔差 覺得唔好睇因為佢地一定要有大boss 接受唔到乂隊友反水
鬼佬而家啲評價有時牽涉好多同志左膠大愛
唔係太信
奇2夠話好好睇 爛蕃茄 好評啦
結果係一堆屎
我而家就入場睇蟻俠
但D媒體永遠都係報左唔報右
公信力食得架?
睇左
超好睇
Fix好啲壞人仲仆街,搞到又多幾條多元宇宙嘅時間線
好彩有Disney+飛住睇 唔係實悶到訓著
3講到收山咁
轉頭age of ultron 一開頭已經同復仇者出動
連官方都唔想理3啲伏線同劇情
其實我覺得篇幅太多 太多野想交代返同介紹

最後應該最高潮既位有d意猶未盡既感覺

睇咁多套MCU片 真係得呢套訓左
去到森林果到
話奇怪即係唔方好睇
永恆個種高檔味係其他marvel戲無無續集is a shame
奸角打針就會好直情係侮辱晒啲奸角自己嘅suffer戇鳩戲
多兩場文戲不等於文藝
睇太后同Okoye啲戲

黑豹1唔係有Michael B我都唔知睇咗咩
似你唔識睇戲
除咗J舊蜘蛛仲有咩可取之處
劇情連基本唔犯駁都做唔到
其實講打戲其實永恆族好過唔少marvel
早排睇返以前啲英雄片都好正常
而家仲要隔硬加埋啲lgbt元素 好反感
同埋啲時間同世界概念越嚟越複雜
End game後已經無再睇m記
咁應該好好睇
直頭係好睇,就算唔講文戲,fight scene都好睇
https://youtu.be/QaC02Eepa1k
2 Michael B客串幾分鐘氣場魅力贏晒黑妹成套
根本都係垃圾
超級英雄片就係屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞