突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
實景vs大綠幕
依啲真係中哂回力鏢
咁應該幾好睇
利申:永痕族超好睇
其實係
永恆族起碼正正常常講完要講嘅野,劇本不過不失,特效簡潔又靚
對比下其他,屌你其他垃圾到
已經推算到, 低分嘅原因係唔夠政確 黑人做反派, 又冇同性戀
主角全家白人都算, 個女仲要唔係男性打扮又唔係回教徒裝, 點睇得落
但係老母男性打扮
以傳統superhero movie角度去評的確麻麻
但套戲根本唔差
你可以唔信,但呢個係事實
Phase 4咁多垃圾都冇俾唔合格
反而得呢2套出事 估唔到重有人拎爛蕃茄做指標
我會選擇相信相反風向多啲囉
絕對好過黑豹,垃圾影評人

垃圾ms marvel 俾98%,實際係因為又女權又Muslim 依家啲垃圾評分根本得啖笑
咩依家姐幾年前已經開始得啖笑啦
Dormammu係另一個dimension,唔係另一個universe
依家越嚟越離譜 最垃圾個套,反而個評分最高
啲垃圾影評人吔屎啦 話套戲眼高手低,實際上依班垃圾睇唔明就劣評
佢就係戲院拍到電視電影咁
永恒族明明有gay反戰黑人,仲有亞洲人女主角同啞妹咁多元做乜仲咁低分
睇完,呢套OK過黑豹2,DR2同雷神4波,公道講,點解會比咁低分
之前上映嗰時都講過
蜘蛛仔不嬲大愛左膠
大愛左膠無問題,
但為咗去劇情寫到佢弱智先係問題
蜘蛛仔自己都知危險,叫佢條女同老死走,
咁你留個唔識科技既Auntie May係度仲咩
佢女友都識得用個盒威脅班奸角唔好亂嚟
happy又睇到屋內情況,cctv都唔駛重新裝
叫佢條女同老死mon實屋情況一有唔妥隨時撳制成件事根本就好安全
明顯因為唔夠政確啦,
你睇主角一家五個都係白人,
圍毆一個黑人

講真 Marvel電影最重要就係娛樂成份
佢賣情懷咁又點觀眾睇得開心咪得
要論戲、論劇情嘅 洗鬼睇Marvel咩

同埋啲故仔成日俾高層左改右改
拍曬冇啦啦又要加其他嘢上去
做導演、編劇嘅其實勁難做
你見Spider-Man 3導演明明成績好都quit
就知咩事啦 算係咁啦成套嘢
左膠元素炒埋一碟
但連登又狂讚
唔明
因為套戲黑人做反派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞