突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
即係你無睇BP2
關我撚事
賣情懷好睇所以好睇高票房咪夠
恥笑開始
最出戲係drs,一個大局為重,衛道之士
經驗豐富,心思細密
做一個對世界影響嘅魔法
會聽個細路唔成熟嘅要求亂改幾次
自己個時空搞亂左一次引左d反派黎
再搞亂埋其他宇宙嘅反派放返過去亂多次
人格設定崩壞唔接舊時設定,蜘蛛俠都仲叫同之前一樣咁on9
你估賣情懷容易架
睇下jurassic world dominion垃圾到賣情懷又賣唔好,劇情又垃圾

賣情懷賣得好,好睇咪得
睇下上面果3套
係都黑寡婦最差
其實DS佢幫Peter係因為佢都唔知multiverse 係真,所以當時有其他人入左黎佢616佢都係想盡快補鑊,佢地生死係命運唔關我事
未睇 睇左再評
唔好嘥時間
某幾場戲係幾好,但係整體上都係垃圾
我係黑寡婦忠實粉絲都咁講

根本後半段啲劇情垃圾到不得了

仲未計啲打鬥飛嚟飛去好亂
岸鳩 永恆族妹睇 講人類文明係點誕生
dark fate真係睇到我屌老母
最好野仲要係james cameron自己整爛招牌
平行字宙黎講
比同期既奇異女俠屌打
改幾次魔法個到真係智力下限
好條撚
點會唔知
Dormammu已經係其他宇宙,仲有佢自己既魔法本身都係同多重宇宙有關
原本佢個魔法改小小野係無問題,但蜘蛛俠個傻仔無諗咁多,中途改左幾次搞亂左先會咁
…唔夠原因係咪因為唔夠政確
悶到訓著
雷神4都麻麻,自從phase 4之後,全部都特登加啲同性戀丫,亦復辟,同埋每一齣都係咁,為加而加
下其實我覺得永恆族幾好睇個concept都幾過癮
英雄片黎講
淨係覺得Nolan既batman好睇
同埋早幾年果套Joker
永恆族嘅節奏唔同M記一般英雄片
有一種歷史久遠嘅浸沉感
動作場面嘅藝術感絕對可以用“優雅”去形容
群戰互動打ikaris嗰段緊湊悅目
最後boss Celestials誕生嘅畫面都好震撼
難得係你真係感受到每個角色嘅情緒同掙扎
唔會好似雷神、DS咁流於平面
仲有Angelina同馬東石嗰段親密相守嘅感情
佢不斷話比Thena聽要去“remember”
要記起“自己”,唔好喺時間洪流中迷失自我
呢啲情節都好深刻動人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞