突發:《蟻俠3》成為《永恆族》之後MCU第二套爛番茄不及格電影

411 回覆
290 Like 7 Dislike
蜘蛛俠3已經係威漫最後光輝
超粒方將漫畫既劇情搬入去估 唔係既點得黎咁多人聽佢吹水分析

不過Marvel當年由Ironman1開始先有人讚
AV1之前其實好多個人戲都係踩多過讚
只係比佢鋪完之後 再黎個大集合先開始興起

而家我心態係佢由頭黎過再鋪過
等佢第一次集結見到大佬先知phase4好定唔好睇
無變咗個黑人變性人俾你仲想點
Shuri真係算鳩數,樣衰無身材無演技

到佢啲忍屎戲飛住睇成個觀感就feel曬
配角反而全部都唔差
Evangeline Lilly明明END GAME 都仲係長髮
鬼叫以前賣左gg仔
而gg仔以往既電影已經深入民心

相信好多人記得初代車頭拉停架鐵爆哂衫果幕多過新gg俠啦
喂阿哥,MCU 由 第一套 Iron Man 開始 RT 評分 一路贏到去永恆族
點樣spin 到去 蟻人3同永恆族一樣差評 所以 蟻人3應該會好睇呀

你哋個假設係 全世界影評人 由 Endgame 之後 全部換咗第二個腦去睇戲 所以 Endgame後嘅MCU出品 好評=唔好睇 唔好評=好睇 ?
你啲傻閪先會
係第一集好睇之嘛,二都已經一般
悶到仆街
因為係Ant Man 2時既Look,佢Ant Man 2最後化咗灰,之後係endgame出返嚟,所以仲係長髮
難明就預咗
有冇人真係睇咗 覺得點
我覺得3 幾別出心裁嘅
美國隊長其實個人電影係悶
傳聞迪迪尼空降高層入Marvel Studio好大影響
mcu專登寫到gg弱智契弟咁
3 其實係藝術片,你當好似Logan咁
文藝風格
其實點解DS2比人話唔好睇
但我覺得幾新鮮
Handle到三個蜘蛛俠,再加五個反派,呢方面簡直藝術級
Wasp都係菇頭先好睇
black Adam 係垃圾中嘅垃圾
唔使幫,個導演不嬲唔勁
舊gg俠3就俾佢搞到一pat野咁
你search下DS2原劇本,就知大改之後有幾廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞