“真”高質電器傢俱討論(25)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
好似得機頂個把手顏色同部機嘅size有少少出入,功能好似一樣
見whirlpool 怨氣好重
想問如果5/ 6000千budget 係咪都買三凌
我都係咁見到 抽濕量差少少?
夠位就買30 啦
係,三菱既雪櫃最夠凍,其他用一兩年就好快唔凍
有冇邊個model推薦
想搵三門
新屋裝修,預咗個位裝嵌入式焗爐
但最近蒸焗爐又好hit
諗緊要焗爐定蒸焗爐
請問我應該點樣決定自己需唔需要蒸焗爐呢?
會焗蛋糕就一定焗爐,如只係整普通野就蒸焗爐,我自己係咁揀😅
有冇一部2合1洗衣乾衣機做到乾完可以即刻入衣櫃 唔洗晾衫
想問下新盤全屋MIELE,
係咪得返電視機要自己買
Samsung 雪櫃有無巴打用過?
夠凍多毛病
想問下有冇人知Miele嗰部XL洗衣機係唔係個滾筒真係大啲?
同埋得佢叫PWash 2.0
上網完全揾唔到相關資訊...
推!
BTW自己鍾情SONY,有無推介
我黎緊裝修,諗緊嵌入式焗爐同蒸爐各一部,定蒸焗爐一部過好?
買多左 aqara 國內單火版 每樣2個(單鍵,雙鍵,3鍵)
有興趣既TG 我,如果TG無覆就reply 我回覆!
有位又有錢,一定係分開好,唔駛諗啦。
A95k
24k? 平一半有無
A90K
Miele 洗衣乾衣2合1 做唔做到全乾唔摷?
有位梗係分2部啦
蒸焗溫度控制冇咁好,因為有部份組件讓左位比蒸嗰part
蒸焗最高溫度都冇齋焗咁高,比盡都係250,多數都係230
蒸焗因為有水都會易壞啲

不過好睇你想整咩,如果你係要犧牲內部空間先放得嗮2部,我就建議一部好過
如果你屋企可以放嗮2部60L以上咁當我冇講過
微波爐有咩推介 唔需要任何特別功能 簡單得叮熱野都ok
最近睇緊Electrolux 雪櫃同洗衣機
唔知咁多位有咩評價
雪櫃得佢個闊度比較理想 保冷差對我唔算太大問題
洗衣機就要薄機 唔需要乾衣功能

另外想問build in 單頭爐(打直)其實可唔可以打橫裝?

電子鎖睇緊西門子 三叔
貪西門子簡單 唔洗裝app 三條鎖
有冇咩意見?

暫時都係睇緊款 做緊資料搜集 未有決定住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞