“真”高質電器傢俱討論(25)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
皇后想10k算
S95b 14k 送2500超市卷 大家都係qd oled
電腦櫈買 herman miller / steelcase
想搵hansgrohe rainshower system成set
德馬好似無乜dealer 選擇咁既?
買左三菱season.
幾錢?
1550 港紙. 唔好預大風,似三菱普通一格風. 但要靜同耐用.
同一般左右搖大死版,佢可以上下左右自動搖擺. 深酒紅色好靚.
邊度買
抽油煙機
大家高質電飯煲推薦邊個呀
我都買左,開到最大都唔係大風,不過真係好靜同做對流功能會岩d.
日立保香ok. 但我唔夠熱無連續煮,保溫中保濕ok. 停左機飯在內易變壞
三菱ok 性價比高
Cuckoo 夠熱
未知tiger , zojirushi
樂聲紅色有濕潤,但tefal(supor Oem) 平好多
多種壓力未試過
係邊買,我係泰國買. 我唔駛好大風. 所以買,我試個陣好靜. 一般香港三菱樂聲細風我覺得嘈,所以會買三菱season
我係日馬訂,有直送香港,買多隻日本造既50w 變壓器就用得。其實我之前都係日馬訂大金空氣清新機,都係用隻50-70w變壓器就搞惦
集運要$400
我去到見到買埋
好多其他有類似,樂聲dc 都係好易壞. 所以買三菱
富士皇
我日馬訂連shipping 要$1700
不過部風扇都係泰國造
其實IU 壓力煲需唔需要,見都貴好多
大家點睇
SIEMENS 西門子 WD14S468HK 8公斤5公斤乾前置式洗衣乾衣機 2合1洗衣乾衣機
筆直大約6000左右
應該買唔到bosch LG又好似好多人話伏
所以我係泰國買,唔駛變電壓,你買乜色?不過香港唔入唔出奇,因為港人只求大風,我求同等風力靜同搖擺3d.
我買左白色,買完先知泰國有賣,但就唔知功能上有乜分別。
Ih 真係夠力,煮多飯就知(cuckoo). 三菱好似唯一有連續沸騰. 樂聲同日立係斷續(一開一關咁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞