“真”高質電器傢俱討論(25)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
HD08要咁貴?

早兩星期Aeon福綠壽果陣衝左
2匹建議轉樂聲/樂信 因為夠力d
一匹匹半可keep. 因為夠力.
洗衣機西門子厚機起碼49cm 以上
煤氣揀日本牌子一定林內或其他.
巴打 冷氣機同洗衣機有冇型號推介
我見POST頭推介LG 所以先諗佢 見佢又靚仔同埋我得兩個人 唔多衫洗其實
林內?煮食爐頭WOR
巴打買左幾錢如果平依家買左先
TGC 你問佢邊隻係日本牌子加髙kw
冷氣420 樂聲/信仲有幾難揀
洗衣機西門子iq500 或以上
請問有冇平價嵌入式蒸焗爐推介?
600尺唔使3件mesh wifi啊嘛?
2件都夠做有突
書房用desktop 冇裝wifi卡 用lan穩陣d同埋隔左一個實牆主人房同廳隔左兩間房既距離 想收得好d姐
你其他野又識買三菱電機
但冷氣又點會係買三菱重工大陸機
分體機一係買三菱電機,一係買東芝
三菱要泰國集運先多款

去Amazon 買SXK50
hansgrohe 花灑頭26534 個省水自己拎唔拎到出黎
因為德馬26534 平過26532 好多
三菱電機 2匹霧氣點解得420 機 要大機要買大陸機
一係要買貴價機
2匹霧氣420 係咪唔夠力?

原來過左了 見福綠壽延長左次 點知唔再延長 你當我無講過

price com求其搵都有$26xx/27xx
刷埋信用卡回贈

3200除非係套裝送成set野 否則淨風筒+吸嘴一定唔使
同樣唸緊依個問題
可能廳放PC打機, 房放mac

btw, 巴打唔買洗碗機?
屌係wor咁可能買左先 唔該巴打
我之前就係試過自己房同廳隔左一個實牆同一個廁所 乜撚都收唔到用幾千就可以解決上網穩定唔洗煩既話 shut up and take my money啦

洗碗機仲諗緊 我老婆話鐘意洗碗
420 電機日立係制冷.
420 樂聲重工抽濕.
咁我全屋買晒電機算 統一返
聽佢講啦 有洗碗機解決太多問題
家用冷氣除非有日本日立X系列就真係一定要買.
咁意思係我用電機2匹 就算420 都ok?
無人知你應用範圍地方要求用法.
好睇你部outdoor 會唔會夏天曬著
唔會就都可以
其實電機貴系列都只係貴少少
不如你2匹機用大機(如果你夠位放個outdoor)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞